FEDOROVE UBICE: Gosti sa splava su nas prvi udarili!

Istraga

FEDOROVE UBICE: Gosti sa splava su nas prvi udarili!

Crna Hronika -
Saslušani radnici obezbeđenja osumnjičeni za smrt Fedora Frimermana

BEOGRAD - Nismo želeli nikoga da ubijemo!- Nisam nikog ubio! Nisam hteo da se ovako nešto dogodi! Sećam se da me je jedan mladić zakačio ramenom na splavu „Saund“. Potom me je pogledao... Video sam da je malo popio, a kako bih izbegao sukob, pozvao sam ga da izađe napolje. Čim smo izašli, ubijeni mladić me je prvi udario.

Ovo je, kako nezvanično saznajemo, na saslušanju pred istražnim sudijom Višeg suda u Beogradu rekao Denis P., radnik obezbeđenja splava „Saund“. Denis P. i njegove kolege Negomir U. (25) i Dejan M. (39) uhapšeni su zbog sumnje da su u četvrtak ujutru nasmrt pretukli Fedora Frimermana (30), koji je pokušao da zaštiti druga Milana M. (39) nakon što se sukobio s obezbeđenjem.

- Privedeni mladići nisu negirali da su bili u grupi od dvadesetak ljudi koja se sukobila s Frimermanom i njegovim drugom Milanom M. Međutim, oni su izjavili da nisu oni ti koji su ubili Fedora od batina i tvrde da nisu imali nameru da bilo koga ubiju. Takođe su rekli da im nije jasno zašto su samo njih trojica osumnjičeni za ubistvo i kako je utvrđeno da su baš oni ti koji su mladiću zadali smrtonosne udarce - kaže izvor Kurira.Denisu P., Negomiru U. i Dejanu M. nakon saslušanja pred istražnim sudijom određen je pritvor do 30 dana.

(E. K.)

Pomen... Prijatelji pale sveće na mestu gde je Fedor ubijen
Pomen... Prijatelji pale sveće na mestu gde je Fedor ubijen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track