FIFI OTVORILA DUŠU: Nikako da nađem srodnu dušu, a volim samo strejt muškarce!

Prilaze joj momci

FIFI OTVORILA DUŠU: Nikako da nađem srodnu dušu, a volim samo strejt muškarce!

Stars -
Na putu sam da postanem žensko, ali nisam još uvek počela sa hormonskom terapijom, rekla je Fifi i dodala da jedva čeka da ugradi nove grudi

Marinela Đogani i Fifi su gostovale kod Odnjena Amidžića. Ognjen je odmah pohvalio Fifi i rekao joj da dobro izgleda u prirodi.

Marinela je rekla da nije sigurna da li će ona i Fifi ostati u grupi. "Niko me nije nervirao od žirija, a omiljeni su mi Kristina i Željko", kaže Marinela.

Fifi je pričala o tome kako"To nije nešto što se špromenilo. Kad sam bila mala, imala sam osećaj da nešto nije u redu sa mnom. Kad sam imala 10-11 godina, onda sam počela da se oblačim kao devojka. I tad su ljudi počeli da me prozivaju. Mnogo sam prošla od tada. Na putu sam da postanem žensko, ali nisam još uvek počela sa hormonskom terapijom", rekla je Fifi i dodala da je oduvek imala problema, sa diskriminacijom, sa neprihvatanjem.

"Ja uvek menjam frizure, imala sam sve boje na kosi, a pre nekoliko meseci sam obrijala glavu", kaže Fifi."Imala sam dečka, a grudi su mi veštačke, a uskoro dolaze i "prirodne"", smejala se Fifi.

Ona je rekla da je imala strasne i kratke veze. "Ne mogu da nađem srodnu dušu".

Filip je rekla da ne bi mogla da bude sa ženom koja želi da bude muškarac. "Ja volim samo strejt muškarce."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja