FIJASKO I U NS: Doris Dragović za Spens prodala 283 karte!
Foto: Facebook

Novi Sad pod znakom pitanja

FIJASKO I U NS: Doris Dragović za Spens prodala 283 karte!

Stars -
Hrvatsku pevačicu lako može da zadesi sudbina njene sugrađanke Severine Vučković, koja je pevala pred praznom dvoranom

Novi Sad pod znakom pitanja.Za koncert Doris Dragović u Novom Sadu vlada još manje interesovanje nego u Beogradu. Za njen nastup 8. marta u dvorani Spens, koja prima 10.000 ljudi, zasad su prodate samo 283 karte. Hrvatsku pevačicu lako može da zadesi sudbina njene sugrađanke Severine Vučković, koja je pevala pred praznom dvoranom. Ukoliko se prodaja ulaznica ne popravi, koncert će biti premešten u malo dvoranu, koja prima 3.000 ljudi.

Doris će, po svemu sudeći, pevati u avetinjski praznoj hali, a kako sada stvari stoje, teško da bi je kao gost izvukao i Oliver Dragojević lično, iako pevač još uvek tvrdi pazar, isto onako kako je to činila Doris Dragović do pre nekoliko meseci.

Ispalila je i zemljakinja!Doris Dragović se sigurno znoji od muke jer ništa u vezi s njenim koncertima u Beogradu i Novom Sadu ne ide kako treba. Verovala je Dragovićeva da će je Srbi, koje je tokom rata na prostoru bivše Jugoslavije i posle pljuvala gde god je stigla, dočekati široko raširenih ruku, kao da su zaboravili da je javno pričala „kako je ubila 11 četnika“. Ipak, prevarila se, pa prodaja ulaznica nikako ne ide - za Arenu je, kao što je Kurir juče pisao, prodala svega 1.000 karata - ali nije samo to problem. Preliminarni dogovorDoris je leđa okrenula i njena zemljakinja Severina Vučković. Naime, ona je otkazala gostovanje na Dorisinom koncertu u Areni 14. februara. Iako je preliminarni dogovor o Severininom gostovanju na koncertu Doris Dragović u Beogradu bio postignut, ona ipak neće zapevati u Kombank areni, tvrdi za Kurir izvor blizak dvema pevačicama.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Mesecima su trajali razgovori o tome između dva tabora, doduše, nezvanično, ali su Severini u poslednjem momentu „iskrsle obaveze“, pa od gostovanja neće biti ništa. Upućeni kažu da nije reč o obavezama, već o negativnoj reakciji koju od početka kampanje izaziva ovaj koncert kod mnogih ljudi. Loš marketingTakođe, Severina je uzela u obzir da ni ona u Srbiji u poslednje vreme nije omiljena kao nekad, pa veruje da joj pojavljivanje na koncertu Doris Dragović ne bi išlo u prilog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track