FILIP BRIŠE STARLETU: Smejaću se Staniji uz kaficu!
Foto: Kurir štampano

Uklanja i tetovažu sa ruke

FILIP BRIŠE STARLETU: Smejaću se Staniji uz kaficu!

Stars -
Zbog svog ponosa i vaspitanja koje nosim iz porodice, fakultetski obrazovanih roditelja, samo ću se nasmejati sa svojim prijateljima na nekoj kafi i završiti mrljicu na svojoj ruci koju sam imao nešto kratko i nastaviti da uživam u životu

Stanija Dobrojević izjavila je kako su se roditelji Filipa Panajotovića mnogo ogrešili o nju, jer su je okarakterisali kao manipulatora i zlo i učinili sve da unište njihovu vezu, maneken je odlučio da previše ne komentariše njene reči, dodavši da će se svemu nasmejati uz kafu sa svojim prijateljima. Pored toga, Panajotović je odlučio da stavi tačku na priče sa Stanijom i da se posveti svom poslovnom životu.

"Svašta mi je prošlo kroz glavu. Ali zbog svog ponosa i vaspitanja koje nosim iz porodice, fakultetski obrazovanih roditelja, samo ću se nasmejati sa svojim prijateljima na nekoj kafi i završiti mrljicu na svojoj ruci koju sam imao nešto kratko i nastaviti da uživam u životu. Imam ja pametnijih stvari, a ne da pričam o nečemu što mi je toliko nebitno i narušavam svoju sreću i neke lepe stvari koje se, sem poslovnog dela kojim sam prezadovoljan, dešavaju", izjavio je Panajotović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track