FILIP ISPROZIVAO PAROVE SA FARME: Kakva je ovo sprdnja, bljuc!
Foto: Dimitrije Popović

Komentarisao na Tviteru

FILIP ISPROZIVAO PAROVE SA FARME: Kakva je ovo sprdnja, bljuc!

Stars -
Maneken i bivši učesnik Farme koji je nedavno i raskinuo svoju rijaliti vezu sa Stanijom Dobrojević, u toku emisije je komentarisao na Tviteru

Da li zbog ličnog lošeg iskustva ili jednostavno ne veruje novim parovima rijaliti programa, Filip Panajotović je izneo oštre stavove na Tviteru. U toku emisije "Narod pita" u kojoj su gosti bili parovi iz Farme, odnosno Katarina Grujić i Boris Stamenković, kao i Sara Trajanović i Aki Marković koji su obelodanili svoju vezu.

Pričali su o tome kako su se pomirili nakon Sarinog izlaska sa imanja i flerta sa Ivanom Marinkovićem. Svi odgovori ovog para delovali su smireno i dogovoreno, tačnije kao da se nikada nisu svađali i kao da Aki nije imao devojku dok je Sara bila na imanju.

Maneken i bivši učesnik Farme koji je nedavno i raskinuo svoju rijaliti vezu sa Stanijom Dobrojević, u toku emisije je komentarisao na Tviteru.

"Ljudi je l' vi gledate sprdnju na Pinku? Ja ne verujem. Bljuc. Ja bre ne verujem! Umirem od smeha majke mi", napisao je Panajotović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track