FILIP ODGOVARA: Stanija, reci šta smo radili u stanu?
Foto: Dimitrije Popović

Optužio je da laže

FILIP ODGOVARA: Stanija, reci šta smo radili u stanu?

Stars -
Panajotović pratio Stanijin intervju, naljutio se i prozvao je na Tviteru

Filip Panajotović je gledao gostovanje Stanije Dobrojević na jednoj televiziji i rešio da joj odgovori na Tviteru. Maneken je optužio starletu da laže.

Stanija Dobrojević gostovala je kod Marije Lazić u emisiji i tom prilikom potvrdila da je raskinula sa Filipom, kao i da ju je maneken razočarao svojim postupcima. Starleta je rekla da je on prekršio dogovor, iako su se dogovorili da ne pričaju o raskidu. "Postoji dosta razloga za raskid. On je rekao sve što je hteo, a ne bih da iznosim sad razlog zbog čega", rekla je Stanija.

Međutim, Panajotović smatra da ništa od izrečenog nije istina, pa se tim povodom oglasio na Tviteru. "Kakve laži, ja ne verujem...Šta priča, majke mi...", napisao je maneken.

Kasnije je čak i postavio pitanje na zvaničnoj stranici emisije. "Bolje reci šta je bilo kad sam ušao u stan! Sramota!", napisao je Filip na Tviteru. Naime, manenen je pre nekoliko dana napisao da čeka Staniju ispred vrata, a ona da će pozvati paparace da ga fotografišu.

Na sve ovo, Stanija je poručila bivšem partneru da se uozbilji. "Filipe, uozbilji se, majke ti", rekla je i dodala "Zbog toga me je i razočarao što sve iznosi u javnost. Želim dostojanstveno da izađem iz ove veze... Želeo je raskid da bi gradio svoje ime i prezime. Evo, sad mu je prilika. Nije mi lako, molim vas da me razumete", zamolila je Stanija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track