Filip Panajotović: Ne zanima me odnos Danijela i Jovane!
Foto: Kurir štampano

Ograđuje se

Filip Panajotović: Ne zanima me odnos Danijela i Jovane!

Stars -
Maneken je dao izjavu povodom razvoda dvoje bivših farmera i rekao je da mu je žao ako je sve to istina ali da ne želi da ga mediji dovode u bilo kakvu vezu sa njima i njihovim okončanjem braka

Maneken i učesnik "Farme 4", Filip Panajotović rekao je da ne želi da ga bilo ko dovodi u vezu sa Danijelovim i Jovaninim skandaloznim razvodom.

Nakon brojnih spekulacija oko pravog razloga za razvod farmerskog para Danijela i Jovane Alibabić, mediji su stupili u kontakt sa bivšim farmerima sa "Farme 4" kako bi došli do njihovih komentara vezanih za razvod.

Posebnu pažnju privuklo je pomirenje između bivših najboljih drugova Danijela Alibabića i Filipa Panajotovića i to samo desetak dana pred Danijelovu i Jovaninu objavu razvoda braka.

Filip Panajotović je dao izjavu povodom razvoda dvoje bivših farmera i rekao je da mu je žao ako je sve to istina ali da ne želi da ga mediji dovode u bilo kakvu vezu sa njima i njihovim okončanjem braka.

"Žao mi je što se ovo dešava i strašno je ako je bilo šta od ovoga istina. Danijel je bio moj i Stanijin prijatelj na "Farmi" i bio je za našu vezu. Svoje probleme neka rešavaju sami kako znaju i umeju, ne želim da se moje ime dovodi u bilo kom kontekstu vezano za njih dvoje, jer niti me je zanimao niti me zanima njihov odnos. To je njihova stvar. Jedina ljubav koja je bila iskrena, kao što vidite jeste Stanijina i moja i jasno mi je što smo svima bili trn u oku", rekao je maneken.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track