FILIP STANIJI: Mrš bre džukelo jedna mala!
Foto: Youtube

FILIP STANIJI: Mrš bre džukelo jedna mala!

Stars -
Jedi gov.a bre debilčino glupava! M'rš iz kreveta džukelo jedna mala, psovao je Filip Staniju

Stanija i Filip su se na Farmi više svađali nego što su imali pristojan razgovor.

Aki i Filip Mitrović su konačno ugrabili trenutak vremena sa svojim drugarom Filipom Panajotovićem. Oni su tu priliku iskoristili da njega "huškaju" protiv Stanije, odnosno, oni su ga savetovali da mu ona uopšte ne odgovara.

Stanija je u tom momentu ušla u sobu i oni su prekinuli razgovor i nastala je tišina. Kada je pitala Filipa o čemu su pričali, on je samo progunđao nešto i nije joj iskreno odgovorio.

Kada su došli i Aki i mali Filip, Stanija ih je zamolila da kažu šta oni imaju protiv nje. Obojica su se složili da ona negativno utiče na njega.

"Mi imamo pravo da to njemu kažemo kao drugari, a njemu to može i ne mora da se svidi. Može da prihvati, a i ne mora.", rekao je Filip Mitrović, a Filip P. je ćutao. Aki se nadovezao da oni ne mogu da dođu na red od Stanije da budu sa njim.

Stanija je, kada je videla da Filip ne reaguje na prozivke, u jednom momentu skočila i rekla "Ma daj, teraj se više. Ne mogu da dođem u svoj krevet da odmorim a da oni tebi ne pune glavu glupostima i sad nastavljaju, a ti ćutiš kao pi.kica!", besnela je Stanija.

"Jedi gov.a bre debilčino glupava! M'rš iz kreveta džukelo jedna mala!", psovao je Filip, a Stanija je poručila da će se iseliti iz kreveta i da je među njima gotovo.

http://www.youtube.com/watch?v=B6QSaWlsnGc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track