FILMSKA POTERA U NS: Taksisti jurili napadače na kolegu

Policija uhapsila nasilnika

FILMSKA POTERA U NS: Taksisti jurili napadače na kolegu

Srbija -
Potera je trajala oko 20 minuta po celom gradu, a Ulica Dimitrija Avramovića, gde su odbegli sakrili auto, bila je blokirana jedno vreme

NOVI SAD -Više od 50 taksista udruženja “Crveni” i “Red taksi” obustavilo je sve vožnje i krenulo u poteru za dvojicom nasilnika, koji su pretukli njihovog kolegu Ivana Škobernu u petak.

Potera je trajala oko 20 minuta po celom gradu, a Ulica Dimitrija Avramovića, gde su odbegli sakrili auto, bila je blokirana jedno vreme.

Policija je ubrzo uhapsila jednog napadača, čiji identitet je napadnuti Ivan Škoberna potvrdio.- Pre posla sam otišao u perionicu i dok sam čekao na parkingu, dvojica momaka su mi prišla i počela pesnicama da me udaraju po glavi, kroz otvoren prozor. Istrčao sam iz auta, a onda su me još jednom udarili vratima i potom pobegli.

Video sam da su autom prošli kroz dva crvena svetla na semaforu, a ja sam odmah zatražio hitnu dozvolu preko radio-stanice – priča Ivan.Tog momenta dispečeri su zatvorili mrežu, niko više nije primao nijednu vožnju, te su svi krenuli u poteru sa belim “golfom” karavanom bačkopalanačkih tablica. Vozilo dvojice napadača ubrzo su pronašli u jednom dvorištu, ali od napadača nije bilo ni traga ni glasa.- U međuvremenu smo obavestili i policiju, koja je izašla na teren za svega pet minuta, a ubrzo posle toga su me pozvali da dođem u stanicu i identifikujem napadača – kaže Škoberna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track