FOTO ANIN PUT DO POBEDE: Od Slađane do Pink!

Tvoje lice zvuči poznato

FOTO ANIN PUT DO POBEDE: Od Slađane do Pink!

Pop kultura -
Pevačica je tokom šoua pevala na italijanskom, francuskom, engleskom, a oduševila je kada je sa lakoćom otpevala i na korejskom jeziku

Ana Kokić prvi je pobednik u humanitarnog muzičkog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" i 25.000 evra poklonila je Srni Sedmak.

Put do vrha za pevačicu nije bio lak, ali je uživala u svakom trenutku i ništa joj nije bilo teško da odradi kako bi imitaciju odradila perfektno. I u finalnoj emisiji, gde je imitirala Pink, Ana je povredila nogu ali je naslov odradila perfektno do kraja.

Ana kao Slađana Milošević

Ana je na početku šoua ušla u kožu Slađane Milošević, koja nije bila oduševljena imitacijom smatrajući da je bila previše statična.

Pink

Već u drugoj emisiji Ana je zablistala i kao Pin došla do pobede. Na čeličnoj konstukciji uzdignutoj nekoliko metara iznad bine uspela je da skine sepcifičan glas popularne pevačice Pink i uz neverovatne akrobacije stigla je do trijumfa.

Psaj

Kao južnokorejska senzacija Psaj Ana je morala da prelomi jezik i na korejskom je izvela planetarni hit Džentlmen. I stasom i glasom pevačica je skinula Korejca.

PavarotiZajedno s kolegom Aleksom Jelićem izvela je numeru "Se Bastasse Una Canzone" gde je Ana čuveni operski pevač Pavaroti. Za Anu ovo bila još jedna teška transformacija budući da je morala da nabaci tešku masku na lice i još mnogo kilograma u predelu stomaka da bi fizički zaličila na debeljuškastog slavnog tenora. Ujedno ovo je bio i najteži vokalni izazov do sada, a Ani je pošlo za rukom za bude na visini zadatka.

Elton Džon

Ana Kokić je bila i Elton Džon i nastupala u duetu sa Željkom Šašićem koji je bio Aksel Rouz i zajedničkim snagama izveli su "Boemsku rapsodiju". I dok je Ana nastojala da zadrži Eltonovu ozbiljnost i mirnoću, Željko Šašić se takođe verodostojno ubacio u ulogu razuzdanog, energičnog Aksela Rouza, igrajući divlje po studiju.

Zaz

Loren

Kaliopi

Ana je imala još jedan težak zadatak. Kaliopi i pesma "Bato" izazov su za svakog pevača, ali Ana se i pored problema koje je imala sa glasom odlično snašla.

Fergi

Ana je bila zanosna pevajući numeru "A little party never killed nobody" u duhu dvadesetih. Izgledala je zanosno sa perjem u kosi, u kratkoj zlatno-crnoj mini haljini.

Ben Verin

Ponovo sa Aleksom Jelićem Ana je izašla na scenu, ali ovaj put kao Ben Verin. Uz sjajnu koreografiju i plesače, njih dvoje su izveli čuvenu numeru “Bye, bye life”.

Bijonse

U polufinalonoj emisiji Ana Kokić je bila Bijonse. Ana je priznala da joj je u spremanju uloge puno pomogla prethodna Bijonse, odnosno Aleksa Jelić, a spektakularno spuštanje sa plafona na pozornicu i dinamičan nastup, potpuno je oduševio prisutne u studiju.

Pink

Ana je odlučila da kao Pink dođe do trijumfa i svojim spektakularnim nastupom je uspela da očara sve u studiju. Posle izvođenja studio je ekspolidirao, a na društvenim mrežama moglo se pročitati samo reči pohvale za pevačicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track