(FOTO) Koko Ti povećala grudi da skrene pažnu sa zadnjice!
Foto: Instagram

Nesigurna

(FOTO) Koko Ti povećala grudi da skrene pažnu sa zadnjice!

Pop kultura -
Grudi sam povećala jer sam htela da skrenem pažnju s velikih bokova. Tad se smatralo da si debeo ako imaš veliku zadnjicu, a ja nisam htela da me smatraju debelom, izjavila je.
1 / 2 Foto: Instagram

Koko Ostin, rijaliti zvezda i supruga poznatog repera Ajs Tija, povećala grudi. Iako svoje telo često voli da pokazuje u javnosti i ističe svoje obline Koko, koja je poreklom Srpkinja, kaže da ima svojih nesigurnosti. Upravo je ta nesigurnost glavni krivac zbog kog je povećala svoje grudi.

"Grudi sam povećala jer sam htela da skrenem pažnju s velikih bokova. Tad se smatralo da si debeo ako imaš veliku zadnjicu, a ja nisam htela da me smatraju debelom", izjavila je.Otkako je povećala grudi Koko kaže da se mnogo bolje oseća u sopstvenom telu, a to nam svaki dan pokazuje fotografijama na Instagramu. Štaviše, Koko je postala opsednuta fitnesom i svaki dan vežba čime još više ističe svoje obline.

Podsetimo, Koko Ti na Tviteru je potvrdila da je Srpkinja i da vuče korene iz naše zemlje. Naime, jedan znatiželjni fan pitao je igračicu na Tviteru da mu odgovori odakle je, a starleta je ponosno odgovorila da je Srkinja.

"Koko, ne želim da budem nepristojan, pošto Jugoslavija više ne postoji, da li si ti Hrvatica, Bosanka, Slovenka ili Srpkinja?", glasilo je pitanje za starletu.Koko Ti je bila jasna: "Ja sam Srpkinja"!.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track