(FOTO) PORANIO NA VELIKI PETAK: Ovako Kristijan Golubović farba jaja!
Foto: Facebook

Vernik

(FOTO) PORANIO NA VELIKI PETAK: Ovako Kristijan Golubović farba jaja!

Stars -
On je na svojoj Fejsbuk stranici pokazao kako je na veoma kreativan način ofarbao jaja, a neka sa njegovim incijalima je namenio za svoje prijatelje
1 / 5 Foto: Facebook

Kristijan Golubović, koji nam je nedavno otkrio svoju novu stranu za koju mnogi nisu znali, a to je da je on u stvari umetnička duša, spremio se za Uskrs. Nedavno je otvorio svoju prvu izložbu, a svoje stvaralačke sposobnosti pokazao je i farbanjem uskršnjih jaja.

On je na svojoj Fejsbuk stranici pokazao kako je na veoma kreativan način ofarbao jaja, a neka sa njegovim incijalima je namenio za svoje prijatelje.

On je na Veliki petak poranio, uzeo stvar u svoje ruke i počeo pripreme za veliki hriščanski praznik. Ofarbao je oko 50 jaja i fotografije podelio na svojo Fejsbuk stranici.

Kristijan je obavestio sve da je ustao u 6.30 i da je na svoj specifičan način ofarbao oko 50 jaja. Prvo koje je podelio na društvenoj mreži.

"Ustao sam u 7 sati i krenuo s farbanjem jaja na svoj kreativni način... Uvek drugačije, posebno. Svim bližnjima i prijateljima po jedno jaje sa personalnim inicijalima imena... Uradio sam par dekorativnih slika, tako da svima želim uzivanje u krugu porodice i svojih najdražih osoba...", napisao je Gplubović.

Uz korpicu sa vaskršnjim jajima postavio je i sliku Al Paćina iz filma "Lice sa ožiljkom", ulozi Tonija Montanu, kubanskog mafijaša u Americi.

Svojim prijateljima će podeliti jaja sa svojim inicijalima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track