(FOTO) PRIČE IZ BEOGRADSKOG PREVOZA: Ovo je devojka o kojoj svi pričaju!
Foto: Facebook

Evo šta se sve vozi tramvajima i autobusima

(FOTO) PRIČE IZ BEOGRADSKOG PREVOZA: Ovo je devojka o kojoj svi pričaju!

Beograd -
Najupečatljivija slika nastala je prošlog leta na okretnici tramvaja u Ustaničkoj ulici i ubrzo postala hit na internetu a na njoj se vidi nepoznata devojka u komiranom stanju najverovatnije od lakohola po povratku iz noćnog provoda

BEOGRAD – Da vožnja u gradskom prevozu može biti zanimljiva a ne samo smarajuća i naporna govori veliki broj fotografija koje su osvanule na društvenim mrežama posebno na Fejsbuku.

Da naši sugrađani unose različite stvari u gradski prevoz svedoči i fotografija koja prikazuje lepo doteranog mladića koji je u autobus na liniji 51 ušao ni manje ni više nego sa testerom.

Svako najupečatljivija slika nastala je prošlog leta na okretnici tramvaja u Ustaničkoj ulici. Slika je ubrzo postala hit na internetu a prikazuje nepoznatu devojku koju je fotograf uslikao u komiranom stanju- devojka je bukvalno bila ubijena od alkohola.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Da autobusi osim za prevoz putnika služe i za prenos različitih stvari smo navikli, ali da neko prevozi šporet i to raspakovani to se retko viđa.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Industrija zabave je napredovala veoma od serdine 1990- tih godina. Provo vreme u prevozu putnici su prekraćivali igricama na mobilnim telefonima, a danas na ajfonima i ajpedima, međutim ima i onih koji ne odustaju od proverenih stvar kao što je nezaboravni tetris.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nispravna vrata su česta pojava na vozilima u našem gradskom prevozu. Različite su ideje kako da se krilo vrata na autobusima ili trolejbusima zatvori, pa se koriste podmetači za točkove, plastične flaše, metalne šipke pa i u ovom slučaju ni manje ni više deo od autobusa. Ostalo je nejasno kao je deo otpao ali ga je snalažljiv vozča veoma brzo pokupio.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Beograđani su poznati kao veseli i raspoloženi ljudi, pa se tako u prevozu često može čuti muzika sa kojom svirači pokušavaju da pokupe pare, ali desi se ponekada i to da se oplete kolce i to ni manje ni više nego u tramvaju što zbog prostora, što zbog dužine, što zbog malog broja stanica

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Vozila gradskog prevoza su idealna mesta za oglašavanje što ona koja donose dobit gradskom preduzeću tako i ona sa kojima su izlepljena vozila posebno snimcima fudbalskih utkamica, raznih perparata za kosu ali bogmai vidovnjaka koji pogledom regenrišu delove ljudskog tela.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Proleće je uvek bio znak da Beograđani mogu da odbace suvišnu garderobu i obuću. Tako sa prvim toplim danima i vesnicima proleća neki su shvatili da je zimi rečeno zbogom pa su u autobus umarširali ni manje ni više s papučama naravno čarape i to bele su nezaboravan detalj.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track