(FOTO) PRIRODNE I VELIKE: Najlepše grudi na holivudskoj sceni

Šta će im silikoni

(FOTO) PRIRODNE I VELIKE: Najlepše grudi na holivudskoj sceni

Pop kultura -
Bujne grudi su njegov neizostavan deo, a one su zahvaljujući njima donekle uspele u svojim poslovima

Prirode i velike grudi su prava retkost u svetskom šoubiznisu. Najčešće se iza bujnih popersja skrivaju plastićne operacije. Za grudi ovih dama pobrinula se priroda.

Tajra BenksTajri Benks su obline pomogle da napravi značajnu modnu i televizijsku karijeru. Bivši super model danas je producent takmičenja "America’s Next Top model", jedan od osnivača kozmetičkog brenda "True Beauty" i voditelj emisije "Tyra Banks Show". Svoj uticaja u medijima koristi za promovisanje "zdravog ženskog izgleda". Bujne grudi su njegov neizostavan deo.

Foto: AP
Foto: AP

Dženifer Lav Hjuit Dženifer Lav Hjuit je priznala da su joj grudi otvorile mnoga vrata u filmskoj industriji. U intervjuu za "USA Today" jednom prilikom se našalila rekavši da će osigurati svoje grudi, na deset miliona dolara.

Skarlet JohansonKada se piše o Skarlet Johanson obično se piše o njenim filmskim ulogama, zanosnoj lepoti i dubokom dekolteu. Njene grudi možda su glavni adut mlade glumice.

Keti Peri "Bože, molim te, daj mi toliko velike grudi da dok ne ležim, ne vidim svoja stopala- tako se u tinejdžerskim danima "molila" Keti Peri. Rezultati te njene velike želje su očigledni.

Salma HajekZvezda filmova "Desperado", "Dogma" i "Wild Wild West", Salma Hajek u svakom filmu je umela da iskoristi prednosti dobrog izgleda.

Kristina HendriksKristina Hendriks je svojim grudima napravila revoluciju u standardima ženske lepote. Svojom pojavom porušila je mršavost kao mera koja je godinama važila za ideal ženske lepote.

Sofija VergaraKao tinejdžerka Sofija Vergara je žalila zbog svojih velikih grudi, čak je u 13. godini pomišljala i da ih smanji plastičnom operacijom. Srećom, od toga je odustala i danas uživa u svom telu.

Merilin MonroIako njene grudi sada viđamo samo na fotografijama, Merilin Monro zaslužuje da se nađe na ovoj listi. Jedna od prvih filmskih lepotica raskošnih oblina i dalje je neprikosnovena.

(EPK/Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track