(FOTO) SKINULA SE NATA: Bekvalčeva se sunča u toplesu!
Foto: Facebook

Uživancija na Ibici

(FOTO) SKINULA SE NATA: Bekvalčeva se sunča u toplesu!

Stars -
Nata se potpuno opustila na Ibici, a koliko joj je lepo pokazuju i fotografije u toplesu koje je postavila na svojoj Fejsbuk stranici
1 / 3 Foto: Facebook

Nataša Bekvalac je u društvu svoje sestre Kristine i prijateljica otišla na Ibicu. Pevačica je sem odmora na prelepoj španskoj obali odlučila i da snimi kadrove za novi spot "Mogu da prođem".

Nata je sem Ibice rešila da poseti i Formenteru, a potpuno se opustila i uživa u slobodi, a koliko joj je lepo pokazuju i fotografije u toplesu koje je postavila na svojoj Fejsbuk stranici. Moguće da je da su fotografije sa snimanja spota, ali u svakom slučaju novosadska barbika je opuštena i izgleda zanosno. A da li ćemo videti nešto više u spotu, ostaje da vidimo.

Podsetimo, pevačica je doživela neprijatnost na Ibici jer je završila u policijskoj stanici zbog snimanja kadrova za novi spot na nedozvoljenim površinama. Bekvalčeva je imala veliku želju da neke kadrove snimi na lokacijama za koje nije dobila dozvolu za snimanje, pa je policija istog trenutka odvela Natu u policijsku stanicu, a nakon što su joj uzeli izjavu, pustili su je na slobodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track