(FOTO) VASKRS U DOMU SEKE ALEKSIĆ: Ovako je ukrasila prazničnu trpezu!
Foto: FB I Dragan Kadić

Radosti

(FOTO) VASKRS U DOMU SEKE ALEKSIĆ: Ovako je ukrasila prazničnu trpezu!

Stars -
Pevačica je svoja vaskršnja jaja ukrasila, neka tradicionalnim metodama, i dekupaž tehniko, koje je isprobala prvi put i izgleda divno

Pevačica Seka Aleksić uživa u prazničnim danima, a preko društvene mreže Fejsbuk podelila je fotografije na kojima je pokazala kako je spremila vaskršnju trpezu.

Poznato je da Seka i njen suprug Veljko vole da ugoste rodbinu i prijatelje u svom domu, pa se pevačica potrudila da njen dom izgleda savršeno.

Pevačica je svoja vaskršnja jaja ukrasila, neka tradicionalnim metodama, i dekupaž tehniko, koje je isprobala prvi put i izgleda divno.

Poznato je da voli da provodi vreme u kuhinji i da priprema specijalitete, a veoma kreativno i veselo, u duhu praznika, spremila je trpezarijski sto.

Kako je rekla njen suprug najslađe voli ručak koji mu ona spremi. A s obzirom na to da već dugo redovno vežba, ne treba da brine zbog viška kalorija koje se tokom prazničnih dana unesu.

Seka je dete iz mešovitog braka i od detinjstva je naučila da poštuje sve vere. U Veljkovom i njenom domu se, u skladu s tradicijom, obeležavaju i Vaskrs i Božić i svi pravoslavni praznici, a sa majkom obeležava njene praznike, kao i s prijateljima koji su drugih veroispovesti.

"Praznici su prilika kada je porodica na okupu, kada su tu oko nas svi oni bliski i dragi ljudi, kada jedni drugima možemo da se posvetimo i zajedno uživamo u istinskim vrednostima", rekla je Seka o praznicima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track