(FOTO) PROVOD U SARAJEVU: Sara Trajanović se ne odvaja od Cecinog brata!
Foto: Facebook

Turisti

(FOTO) PROVOD U SARAJEVU: Sara Trajanović se ne odvaja od Cecinog brata!

Stars -
Trajanovićeva i Marinković su nekoliko dana proveli u Sarajevu, glavnom gradu Federacije Bosne i Hercegovine, gde su uživali u razledanju grada i zajedničkom društvu

Sara Trajanović, model i učesnica rijaliti šoua Farma, i Milan Marinković, brat od ujaka Cece Ražnatović, ne kriju da su zajedno i sve češće postavljaju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Trajanovićeva i Marinković su nekoliko dana proveli u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine, gde su uživali u razledanju grada i zajedničkom društvu. Na slikama su uvek zagrljeni i sa osmehom na licu uživaju jedno u drugom.

Pored zabave i razgledanja grada, Sara i Milan su imali i vremena za šoping u novom tržnom centru na Marijin dvoru, a slikali su se i kod Vječne vatre u strogom centru grada, koji je podignut u čast borcima iz Drugog svetskog rata.

"Bilo je predivno u Sarajevu, a već sutra u Beč", napisala je Trajanovićeva na Fejsbuk stranici.

Podsetimo, Sara Trajanović je javnosti postala poznata učešćemu u Farmi gde je otkrila da je zaljubive prirode, pa je bila u vezi i sa Ivanom Marinkoviće, bivšim mužem Goce Tržan, a potom i sa Andrijom Akijem Marković. Posle završetka rijalitija, Ivan i Sara su ponovo obnovili vezu, ali je to bilo kratkog daha. Pošto obe veze nisu dugo trajale, manekenka je odlučila da svoju sreću potraži negde drugo, i kako je sama priznala, zaljubila se u brata od ujaka folk dive.

"Milan i ja smo nekoliko meseci u vezi, ali to smo obelodanili tek kada smo postali sigurni u emocije. On zrači plemenitošću i razumevanjem, uliva mi snagu", izjavila je Sara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track