FRANCUSKA: Srpskog dečaka zaklali i telo bacili u reku!

Surovo ubistvo

FRANCUSKA: Srpskog dečaka zaklali i telo bacili u reku!

Planeta -
Dvojica mladića brutalno ubili Fabijana Ristića (14), poreklom iz Srbije, a zatim njegovo telo bacili u reku Ronu, gde je pronađeno tek nakon što su ubice privedene

PARIZ - Niko ne zna zašto je nesrećni dečak morao da izgubi život.Srbina Fabijana Ristića (14) iz Sent Fonsa u Francuskoj brutalno su pre nekoliko dana u departmanu Ron, na jugoistoku zemlje, zaklala dvojica mladića, Antoni (28) i njegov prijatelj (24). Njih je policija privela zbog optužbi za teško ubistvo, a u pritvoru je i osamnaestogodišnja devojka, sestra mlađeg učesnika u zločinu, za koju se sumnja da je saučesnik i da je bila prisutna dok se odvijalo stravično ubistvo nesrećnog srpskog dečaka.Mali Fabijan, koga su svi znali kao Lea, nestao je prošle nedelje, što je njegova zabrinuta porodica odmah prijavila policiji. Nije mu bilo ni traga ni glasa, a kad su već svi posumnjali da je možda mrtav, bilo je nemoguće otkriti gde bi njegovo telo moglo biti. Međutim, policija je u istrazi došla do imena troje mladih ljudi koji su ga poslednji videli, a za koje se kasnije ispostavilo i da su ga iz nepoznatih razloga ubili. Nasmrt iskrvarioOni su ispričali policiji gde bi mogli da se nalaze dečakovi ostaci, nakon čega su istražitelji pronašli njegovo telo kako pluta u reci Roni, nedaleko od mesta gde se odigrala monstruozna egzekucija. Utvrđeno je da je mladom Fabijanu vrat bio presečen i da je vrlo brzo iskrvario na smrt, nakon čega je njegovo telo bez milosti bačeno u reku.Poznavali ga odranijePrema navodima francuskih medija, dvojica osumnjičenih mladića potvrdila su da su poznavala dečaka i da su se često sretali s njim, zbog čega je Fabijan verovatno i prihvatio poziv da se u noći ubistva vidi s njima na jednom diskretnom mestu u selu Sablon, ne sumnjajući šta ga čeka. Oni su ga tamo najpre napili, a zatim i ubili.Inače, privedeni mladići i devojka ispričali su tri verzije događaja, pa još nije jasno koji je stvarni motiv zločina i kako se odigrao.

Roditelji skrhani od bola♦ Fabijanova porodica, otac Dragiša Ristić, njegova supruga, dve ćerke i sin, skrhani su od bola zbog gubitka najmlađeg i najvoljenijeg člana. Otac Dragiša jedva je uspeo da kaže policiji da nikad nije čuo za mladiće i devojku koji su brutalno ubili njegovo dete, a jedna od Leovih starijih sestara Tina (18) rekla je da je njen brat bio dobar dečak koji je verovao svojim prijateljima.- Ne mogu da shvatim zašto su mu to uradili - kroz suze je izustila devojka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track