FRANCUSKA: Žene bi se pre odrekle seksa nego hrane!

Istraživanje

FRANCUSKA: Žene bi se pre odrekle seksa nego hrane!

Pop kultura -
Na pitanje šta bi pre smanjili - seks ili hranu, žene su voljnije da se odreknu seksa od muškaraca, pokazalo je ispitivanje koje je sprovedeno na uzorku od 1.000 odraslih

Francuzi veruju da je seks najsigurniji put do sreće, dok Francuskinje veruju da je ključ sreće hrana, pokazalo je danas objavljeno istraživanje.

Čokolada, sir i guščja pašteta na vrhu su liste proizvoda koji čine ljude srećnim, pokazalo je istraživanje Haris interaktiva.

Dok su za Francuze seks i hrana glavni katalizatori zadovoljstva sa 7,1 jedinica na skali od nule do 10, kod muškaraca on igra značajniju ulogu (7,5) nego kod žena (6,7).

Kada je reč o hrani, kod oba pola najvažniji su čokolada, potom sir, pašteta, školjke, jagode, odrezak i hleb. Žene češće biraju čokoladu ili jagode dok su muškarci okrenutiji "mesnatijim" alternativama - pašteti ili odresku.

Na pitanje šta bi pre smanjili - seks ili hranu, žene su voljnije da se odreknu seksa od muškaraca, pokazalo je ispitivanje koje je sprovedeno na uzorku od 1.000 odraslih u periodu od 18. do 20. marta.

"Ono što želimo da naglasimo je da je za 72 odsto Francuza gore imati partnera koji je loš u krevetu nego onog koji je loš u kuhinji", naveli su iz ove agencije za istraživanje javnog mnjenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track