Gde će poznati za 1. maj

Gde će poznati za 1. maj

Stars -

Ceca Ražnatović: Praznik ću provesti u studijuZa Svetlanu Cecu Ražnatović nema odmora ni 1. maja, kada cela Srbija ne misli na posao. Pevačica će ceo dan provesti u studiju jer priprema pesme za novi album.- Nisam planirala ništa posebno, biću u studiju. Taj dan ću provesti radno - kaže Ceca.

Lepa Brena
Lepa Brena

Lepa Brena: Biću u avionuLepa Brena će Praznik rada provesti u avionu. Ona tog dana putuje u Ameriku, gde je očekuje velika turneja. Raduje se odlasku jer će se videti sa sinom Stefanom, koji u studira u Majamiju.- Baš 1. maja putujem u Ameriku, tako da ću taj dan provesti na aerodromima i u avionu. Idem na jednomesečnu turneju. Jedva čekam da pevam tamošnjoj publici i zaista sam srećna - kaže Brena.

Bora Đorđević: Uživaću sa ženomBora Đorđević će za praznik biti kod kuće sa suprugom Aleksandrom.- Taj dan ću posvetiti porodici. Nisam zakazivao svirku jer želim da uživam sa ženom. Nije 1. maj ništa drugačiji ili važniji od ostalih datuma, ali kad se već smatra neradnim, zašto ga tako ne bi i iskoristili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track