Glamurozna proslava devetog rođendana Kurira!

Pobednički!

Glamurozna proslava devetog rođendana Kurira!

Društvo -
Kurir proslavio rođendan u prisustvu ministara, privrednika, crkvenih velikodostojnika, poznatih estradnih ličnosti... Vlasnik Kurira Aleksandar Rodić nije hteo da drži govor, već je pozvao sve prisutne da dužnu pažnju poklone deci
1 / 21

BEOGRAD - Deca su naša budućnost!Najčitaniji dnevni list na Balkanu svečano je proslavio deveti rođendan u zemunskom klubu "Glamur", koji je bio krcat poznatim licima iz političkog, poslovnog i estradnog vrha Srbije. Ipak, zvezde večeri nisu bili političari i biznismeni, već mališani koji su osvojili vredne nagrade na Kurirovom konkursu "Mi mali kažemo vama velikima".- Pozivam vas da čujemo šta ovi mališani, u koje se jedino isplati ulagati, imaju da nam kažu - rekao je Rodić.Na binu su tada izašli pobednici Kurirovog konkursa, koji su oduševljeno prihvatili zaslužene nagrade. Troje prvoplasiranih ići će u Diznilend, dok će dvoje dobiti tablet-računar. Dok su zvanice uživale u nastupu sjajnog benda Glas ne žice, iznenada su ih zasule hiljade konfeta, a prijem je okončan spektakularnim vatrometom.

Među gostima su bili ministri, političari, privrednici, crkveni velikodostojnici, direktori javnih preduzeća, ljudi iz sveta marketinga, ali i poznati sa estrade.Pobednička žurka nastavljena je u klubu "Sinema", gde su zvanice iz javnog i političkog života do sitnih sati uživale u zajedničkom druženju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track