GLAVA U TORBI: Hari strahovao od Arkana zbog ljubavi sa Doris Dragović!
Foto: Kurir

Balkanska zavodnica

GLAVA U TORBI: Hari strahovao od Arkana zbog ljubavi sa Doris Dragović!

Stars -
Hrvatska pevačica Doris Dragović važila je za lepoticu za čiji ljubav su se nadmetali i muzičari i žestoki momci

Na listi muškaraca hrvatske pevačice Doris Dragović, pored Đorđa Božovića Giške i Željka Ražnatovića Arkana, upisao se i frontmen grupe "Hari Mata Hari" Hari Varešanović.

Doris, koja je svojevremeno važila za lepoticu, bila je u strasnoj vezi sa poznatim bosanskim pevačem koga je ta ljubav umalo koštala života.

"Doris je bila velika ljubav Harija Varešanovića. Njih dvoje su se zabavljali 1989. godine, kada je on imao 28 godina. Oboje su bili smrtno zaljubljeni jedno u drugo. Doris je zbog njega svake nedelje iz Hrvatske dolazila u Sarajevo. Odsedala bi u hotelu "Holidej in", a Hari ju je posećivao. Verešanović je u to vreme vozio automobil "mazda 626" i svake večeri su se odvozili na vidikovce, odakle su uživali u pogledu na Sarajevo", tvrdi izvor blizak pevaču, dok objašnjava zašto je Hari zbog Doris imao problem sa Arkanom.

"Hari je imao problem sa Arkanom zbog pevačice, ali kako se taj nesporazum među njima završio nije poznato. Kažu da je pevač tada čak bio zabrinut za svoju bezbednost. O ovom ljubavnoom trouglu svojevremeno je pisao čuveni hrvatski'Nacional'", završava izvor.

Hari se na pitanje vezano za Doris uznemirio.

"Odakle vam moj broj telefona? Nemam komentar na takve stvari, trenutno ulazim u studio i bavim se muzikom. Prvi put čujem za to, neću da komentarišem ništa u vezi sa tim! Molim vas, ne prenosite dezinformaciju. Hvala vam na razumevanju", kazao je Varešanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track