GLEDAJTE KLIK PINK: 35 kanala ružičaste TV na računaru i telefonu!

Potrebna je samo šifra

GLEDAJTE KLIK PINK: 35 kanala ružičaste TV na računaru i telefonu!

Stars -
Cena poruke je 198 dinara i za taj iznos se dobija sedmodnevna pretplata, a do kraja godine u ponudi će biti preko 100 kanala

Veliki projekat Televizije Pinka - Klik Pink od danas je dostupan svima i 35 Pinkovih programa gledaoci će moći da prate preko svojih kompjutera ili telefona.

Projekat, koji bi trebalo da bude najvažnija strateška stvar u narednih nekoliko godina, omogućava svima da, bez obzira na TV provajdera ili distributera, preko interneta gledaju sve kanale iz Pink paketa na svojim kompjuterima ili mobilnim telefonima."Potrebno je poslati SMS poruku sadržine Pink na broj 5500 i stiže vam šifra. Na veb-stranici klikpink.rs unesete svoj broj telefona i šifru i otvoriće vam se video-plejer preko koga možete neograničeno gledati sve Pinkove kanale gde god se nalazili. Cena poruke je 198 dinara i za taj iznos se dobija sedmodnevna pretplata, a do kraja godine u ponudi će biti preko 100 kanala. Potrebno je samo da imate internet vezu i možete gledati filmove iz nanovije svetske produkcije, slušati najbolju domaću i stranu muziku, pratiti 24 sata Farmu i ostale rijaliti emisije", rekao je Željko Mitrović za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja