MAJA NIKOLIĆ: Ava će uvenuti kada uđe Soraja
Foto: Dragan Kadic

MAJA NIKOLIĆ: Ava će uvenuti kada uđe Soraja

Stars -
Soraja, pa ti si 200 puta bolja riba od ove Ave! Ima da dobije facijalis", ubeđena je Maja Nikolić

"Soraja, pa ti si 200 puta bolja riba od ove Ave! Uvenuće kad budeš ušla u kuću, ima da dobije facijalis", ubeđena je Maja Nikolić komentarišući događaje u kući "Velikog brata" iz tajne sobe.

Ava Karabatić je već "kupila" svetla ovog rijalitija, ne zatvarajući usta, šireći svoju "filozofiju" u kući o ljubavi i drugim temama, a pogotovo što je već prvo veče bila u krevetu sa Urošem. Bilo je tu i više od spavanja...

"To sam videla kao avanturu i izazov. Uroš ima veliko srce, zgodan je, muževan, malo prgav što mi Dalmatinke volimo", rekla je ne trepnuvši Ava, a na opasku pojedinih ukućanki da liči na kantautora Željka Joksimovića, uzvratila je: "Ne, meni je zgodniji Sergej Ćetković!".

Podelila je Ava sa ukućanima i svoje viđenje ljubavi. Nju ne zanima kvantitet, već kvalitet! Međutim, Uroš joj je tokom dana zamerio da "flertuje sa hiljadu frajera". Ona je tužna otišla u krevet, a prvi joj je rame za plakanje ponudio jedan od blizanaca - Željko.

Događaje u kući pomno prate tajni agenti - Maja Nikolić, Soraja i Milić Vukašinović.

Milić je najviše komentara ispalio na račun Ave: "Ona se izdaje kao neka intelektualka... ijaooo! Puna je fragmentantalnog znanja, ali ništa ne povezuje".

Maja Nikolić pokušava da ubedi Soraju da kad uđu u kuću naprave haos, da nešto urade po pitanju Ave i Uroša, čiju bivšu devojku, Maja inače zna iz Niša. "Ma, neću uopšte da se mešam u te priče", odgovorila joj je Soraja.

Da ih imamo, biljke bi pocrkale od Avine kontaminacije!, nastavila je Maja.

Događaje u kući Velikog brata pratite OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track