Ava: Nemoj da pričam šta je Srbija radila u Vukovaru

Ava: Nemoj da pričam šta je Srbija radila u Vukovaru

Stars -
Bolje bi ti bilo da prestaneš, da ja ne krenem da pričam o Srbiji, i o tome šta ste vi radili u Vukovaru, zapretila je starleta
1 / 9

Ava preti Vukovarom. Naime, dok su doručkovali blizanci Žarko i Željko, koji ne pričaju baš čisto srpski, opomenuli su Hrvaticu Avu Karabatić da se u Srbiji kaže hleb, a ne kruh i da je ona trenutno ovde i da tako treba da priča. Starletu je to baš iznerviralo da je ljutito zapretila Vukovarom."Bolje bi ti bilo da prestaneš, da ja ne krenem da pričam o Srbiji, i o tome šta ste vi radili u Vukovaru". Ava se toliko iznervirala da je posle u kombiju nastavila da se žali Urošu koji joj je rekao da ne naseda na provokacije i na to šta pričaju njih dvojica koja i ne žive u Srbiji već su samo sa aerodroma pravo došli u kuću Velikog brata.

Veliki brat ju je pozvao u ispovedaonicu (kombi) i tu se Hrvatica izvinila zbog nečega:

"Izvinjavam se zbog ispada i obećavam da nikada više neće uraditi ovakav prestup", rekla je Ava i zahvalila se Velikom bratu, ali nismo čuli zbog čega se izvinila i o kom je propustu reč.

Podsetimo, dan ranije je Maja Nikolić imala izjavu na nacionalnoj osnovi kada je poručila gledaocima da Srbija više neće biti srpska ako u „Velikom bratu“ 50.000 evra osvoji Ava Karabatić. Prema strogim pravilima Imoušna ovakva istupanja preti izbacivanje iz Kuće velikog brata.

Dešavanja u kući Velikog brata možete da pratite OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track