VB: AVA PRIPREMI SE: Maja napada Uroša!
Foto: Dragan Kadic

VB: AVA PRIPREMI SE: Maja napada Uroša!

Stars -
Maja Nikolić je ubeđena da će je Veliki brat pustiti da uđe u Kombi. Već neko vreme razmišlja šta će obući za Uroša

Posle demokratskih izbora na kojima je formirana vlada, Veliki brat je štabu iz tajne prostorije dao 20 minuta da odluči ko će biti premijer novooformljene vlade.

"Trudiću se da to bude žena, ali mi je žao što to nisam ja", rekla je Maja Nikolić u ispovedaonici. Maja je izjavila da bi ona trebalo da bude premijer, jer niko od ukućana nije dovoljno kompletna ličnost za to. Maja kaže da je u kuću ušla da se igra i flertuje sa muškarcima, jer oni za to i služe u rijalitiju.

Na predlog Velikog brata da spava u kombiju između Ave i Uroša, Maja je rekla da bi joj to bila najveća kazna, jer je Milć, iako inteligentan, jako dosadan. Njegova jedina tema je seks.

"Hteli smo da se malo zbliže, i ispravno smo odlučili što smo izabrali Avu i Uroša da budu opozicija. Jedino mi je krivo jer nisam znala da će biti u kombiju", pravda se Maja "Velikom bratu" i dodaje da je Ava sigurno zaljubljena u Uroša.

Maja Nikolić je ubeđena da će je Veliki brat pustiti da uđe u Kombi. Već neko vreme razmišlja šta će obući za Uroša.

"Uroš je jak, stabilan, pravi muškarac, nije kukavica", priča Maja žaleći se kako nju i Soraju nema ko da greje u krevetu.

Za blizance kaže da su feminizirani, razmaženi, jer se ni za šta u životu nisu borili, za razliku od manekenke Nevene koja je obrazovana i lepo vaspitana.

"Ona nije poput razmažene dece bogatih gastarbajtera koja samo leže i bleje u kući", kaže Maja aludirajući na blizance, i dodaje da joj je žao što su ispali glavni muškarci u kući.

Pre nego što su se Ava i Uroš preselili u kombi, Hrvatica je oko sebe okupila kaskadera i braću blizance, a njene grudi su sevale ispred njih. Ava je rekal da ne misli da je lepa i da se ona ne hvali, ali da se dobro nosi sa tim jer nema stida. Sebe je uporedila sa Kim Kardašijan, ona s teme na temu i niko nije mogao da dođe na reč od nje.

Inače, u toke je prvo zasedanje Vlade u VB kući. Sednicom presedava V.D. premijera Petrući - Aleks Nes, a članovi Vlade su dužni da se predstave tokom jednog minuta.

Glasanje za prvog predsednika Vlade u Kući Velikog brata je završeno i u toku je prebrojavanje glasova.

http://www.youtube.com/watch?v=95EzAohhmE4#!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja