GLUMICA NATAŠA JANJIĆ: Ako se nisam skinula u filmu, kao da nisam ni glumila!

Uloga u fimu Atomski zdesna

GLUMICA NATAŠA JANJIĆ: Ako se nisam skinula u filmu, kao da nisam ni glumila!

Pop kultura -
Hrvatska glumica Nataša Janjić, koja igra glavnu žensku ulogu, Bosanku Maju našalila se na svoj račun

Svečanom pretpremijerom filma "Atomski zdesna" sinoć je otvoren novi bioskop u Beogradu. Publici su se poklonili glumci novog ostvarenja Srđana Dragojevića, predvođeni Srđanom - Žikom Todorovićem i Natašom Janjić.

Srđan - Žika Todorović, koji igra jednu od glavnih muških uloga, prevaranta Mladena, kaže da bi se, ako bi morao, u stvarnom životu ponašao kao lik iz filma.

"Mladen je jedan realističan lik. Da nisam otišao putem umetnosti i da moram da živim tako, postupio bih kao on verovatno. Mladen nije ni čovek, ali nije ni nečovek", rekao je Todorović.

Reditelj Dragojević ispričao je obraćajući se novinarima da je ovo ostvarenje teže od njegovih prethodnih, ali da podseća na "Lepa sela, lepo gore".

"Atomski zdesna" je krik generacije u neljudskom stanju. Bavi se tranzicijom. Ako moram da ga poredim sa "Lepim selima", onda ću reći da je rat bio bolji od tranzicije. U ratu na površinu ispliva ono najgore u čoveku. Ali, ispliva i ono najbolje, dok u tranziciji ima samo onog najgoreg", rekao je Dragojević.

Hrvatska glumica Nataša Janjić, koja igra glavnu žensku ulogu, Bosanku Maju našalila se na svoj račun. "Ako se nisam skinula u filmu, kao da nisam ni glumila. Snimali smo u Crnoj Gori, oko mene su bili Srbi, ja sam Hrvatica, a glumila sam na bosanskom i ispalo je odlično", rekla je Nataša.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track