GOCA BOŽINOVSKA: I Ljuba znala da je Stanija abortirala

GOCA BOŽINOVSKA: I Ljuba znala da je Stanija abortirala

Stars -
Ona je tri dana bila u bolnici, primala infuziju, uzimala klometole, kuvala sam joj čajeve, a znam i proceduru nakon abortusa

Goca Božinovska, nakon provokacije Stanije Dobrojević, koja je izjavila da “ona o njoj priča loše samo zato što je konstantno pijana”, pevačica je ispričala da se starleta sama pohvalila prekinutom trudnoćom, kao i da za čuveni rijaliti abortusu zna i Ljuba Pantović.

"Kada smo izlazile sa „Farme“ ona je jednoj ženi glasno rekla, ne znajući da sam ja tu: "Kakav sam šou napravila, zamalo i beba da se rodi". Na to joj je žena odgovorila: "Ćuti, nemoj neko da te čuje!”. Osim toga, ja nisam idiot, ona je tri dana bila u bolnici, primala infuziju, uzimala "klometole". Pa ja sam joj lično kuvala čajeve, a i znam proceduru nakon abortusa. Pitajte Ljubu, ona je posle nje išla na pregled i na stolu u ambulanti slučajno videla Stanijine rezulte. Ljuba je mislila da su njeni, ali kada je videla da piše da je trudna, pogledala je bolje i pisalo je Stanijino ime", ispričala je folkerka.

"Ogorčena sam zbog stalnih napada da sam ljubomorna na Staniju i Filipa, jer to nije tačno. Prvo ne mogu biti ljubomorna na devojku koja ima 28 godina i momka koji ima 23, jer oni su uzrasta moje dece. Zatim, ljudi moraju da znaju da postoji mnogo stvari koje su se dešavale na Farmi na mestima koje kamere ne pokrivaju, na primer iza onog sena. U početku sam je i favorizovala, jer je ona bila devojka Šarenog, druga mog sina. Međutim, kada je započela vezu sa Filipom, ja sam ostala u šoku, jer dobro poznjem njenog dečka izvan imanja", rekal je Goca i dodala da se posle Farme videla sa Milanom Nikolićem Šarenim, nekadašnjim Stanijinim dečkom.

"Naravno da sam se videla sa Šarenim, to je jedan anđeo koji hoda u ovom gradu. Ja mislim da je on trenutno najlepši dečko u gradu. I on više ne želi da čuje za Staniju, želi samo da o njemu prestane da se priča i piše. Po nekim drugarima je poručio Staniji da ga ne uzima u usta. On je mnogo dobar dečko, radi sa konjima, drži konje na hipodromu sa mojim prijateljem", rekla je Goca, koja tvrdi da će ovako reagovati svaki put kada starleta bude spominjala njeno ime.

"Ja sam sve ovo rekla, jer ne želim više da trpim napade, bila sam veoma dobra prema njoj, ničim je nisam uvredila. A ona ako bude nastavila da priča o meni svašta, ja ću joj odgovarati ovako i svaki put ću iznositi sve što znam o njoj. A ja nisam alkoholičar i strašno je što je ona dala sebi za pravo tako da priča, jer sam ja na toj farmi bila veliki radnik, čistila sam i prala za svima njima. Dobro, ne samo ja, još par žena. A oni umesto da su rekli: “Hvala ti, teta Goco” oni su mene nazvali pijandurom. To je strašno, jer ja i kad sam pila želela sam da publika to vidi i kad sam radila želela sam da se to vidi. Nisam kao neki pila lekove za smirenje, nisam tabletoman i bilo mi je lakše da popijem jednu rakiju, da se oraspoložim, da radim i da budem vesela, nego da se svađam", rekla je Goca Božinovska.

Stanija je demantovala priču o abortusu, a Ljuba Pantović još nije komentarisala ove navode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track