GOCA TRŽAN: Moj bivši muž laže u svakoj sekundi!
Foto: Damir Dervisagic

Želi da žaštiti ćerkicu

GOCA TRŽAN: Moj bivši muž laže u svakoj sekundi!

Stars -
Podneta je tužba za povećanje alimentacije sa 5.000 na socijalni minimum od 12.000 dinara, a ročište je zakazano za aprilu, a istina je da sedam meseci ne plaća alimentaciju, rekla je pevačica

Goce Tržan odlučila je da stavi tačku na priču o bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću i njegovom plaćanju alimentacija za ćerku Lenu s kojom se trudi da provede svaki slobodan trenutak, prenosi Story.sr.

"Neprilično mi je i vrlo ružno zbog toga što stalno moram da objašnjavam šta je istina i da u svoju odbrani spominjem tog čoveka. A sve to ne želim. Poslednji put ću reći da su svi procesi u toku i da je moj bivši suprug bio kod javnog tužioca na saslušanju zbog neplaćanja alimentacije koje se tretira kao krivično delo. U avgustu sam ga, dve godine posle razvoda, tužila jer nisam dobila ni dinar za dete. U septembru je doneta presuda o prinudnoj naplati nad celokupnom imovinom gospodina Marinkovića. Ovo nisu stvari koje pričam napamet, već posedujem dokaze. Poenta priče je da sam, dok je on bio na Farmi, dobila 120.000 dinara koje je njegova majka morala hitno da uplati. Taj novac pokriva iznos alimentacije za dve godine, međutim, od tada Lena nije dobila ni dinar, što znači da on već sedam meseci ponavlja krivično delo neplaćanja alimentacije. Mogu da razumem bilo šta, ali ne mogu da shvatim da za svoj marketing koristi nešto što je dokazivo na sudu", iskrena je Goca koja maksimalno želi da svoju ćerku isključi iz takvih priča.

"Nastojim da je u svakoj prilici zaštitim od svega, ali nažalost nisam jedino ja u njenom životu. Uskoro će krenuti u školu, tako da će neke stvari htela-ne htela morati da čuje, vidi i sazna. Ne želim da se preko novina sa bilo kim raspravljam jer ne vidim smisao te priče. Ako ima nešto da kaže, neka se pojavi na sudu kada dobije poziv, a ne da ga izbegava. To je sve što imam da dodam. Podneta je tužba za povećanje alimentacije sa 5.000 na socijalni minimum od 12.000 dinara, a ročište je zakazano za aprilu. S druge strane, on laže u svakoj sekundi svog izlaganja. Navodno prepričava svoje iskaze pred sudom. Jeste, baš tako mali Perica zamišlja razgovor sa sudom, kao brate, ja sam platio i tako to... Nemam reči. Nažalost, stalno sam u prilici da se branim od tog čoveka i to me iritira. Međutim, ljudi koji se bave medijima, savetovali su mi da naprosto na neke stvari ne mogu da ostanem nema i kako moram da reagujem. Volela bih da se sve ovo završi sa dve rečenice. Istina je, posedujem sudsku dokumentaciju i očekujem da će sud raditi svoj posao", rekla je Goca.

I pored svih neprijatnosti koje joj se dešavaju u životu, Goca ne dozvoljava da joj to utiče na porodicu i posao. U skladu s tim nedavno je objavila novu pesmu, a uskoro će se na tržištu pojaviti i kompletan album.- Novi album obuhvatiće sve pesme koje sam objavljivala u poslednje tri godine, kao i ovu novu koju sam uradila. Nadam se da će se to ljudima dopasti – zaključuje Goca Tržan.

(Story)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track