GOCA TRŽAN: Lena me stalno pita kada ću se venčati sa Rašom

Ćerka podržava vezu

GOCA TRŽAN: Lena me stalno pita kada ću se venčati sa Rašom

Stars -
Nije fer da si dobila prsten i da si verena, a nećeš da se venčaš, rekla je ćerka Lena Goci

U crnom čipkastom kostimu, pevačica Goca Tržan snimila je spot za svoju novu pesmu "Gluve usne" kojom će se predstaviti na Pink Mjuzik festivalu.

Međutim, na snimanju, njen verenik Raša je privukao pažnju više od Goce što se njoj nije svidelo.

"Rekla sam mu da se ne šali, zna se ko je zvezda ovog spota", rekla je Goca kroz šalu ekipi Ekskluziva i ponosno podigla glavu.

Pevačica je snimila još jedan singl "Zarobljena između dve vatre". "Mislim da se svaka žena u nekom momentu oseća zarobljeno. Tada bi pobegla negde gde nema nikog, ali ne može", kaže pevačica.

Goca je rekla da će posle nove godine raditi na tome da dobije bebu vantelesnom oplodnjom, a poznato je da se tim putem najčešće dobijaju blizanci. "Nemoj blizance, mnogo je. Treba da budem kao Anđelina Džoli, da odlepim... Volela bih da dobijem zdravo, pravo dete. Volela bih dečaka da dobijem, čisto zbog balansa".

Goca i Raša, foto Kurir
Goca i Raša, foto Kurir

"Lena mi stalno postavlja pitanje kada ćemo se venčati. "Nije fer da si dobila prsten i da si verena, a nećeš da se venčaš", nasmejala se Goca i dodala da je svojoj jedinici odgovorila da će se to ubrzo desiti.

Podsetimo, ona je nedavno izjavila da joj je trenutno karijera preča od braka. "U narednom periodu karijeru stavljam ispred emocija, jer me odmah posle druženja sa publikom u Beogradu čeka još mnogo obaveza", rekla je Goca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja