Goca Tržan: Ne udajem se i nisam trudna, ali sam uvek zaljubljena!

Otkrila

Goca Tržan: Ne udajem se i nisam trudna, ali sam uvek zaljubljena!

Stars -
U perspektivi ću se verovatno udati. Šta mi fali? Ali danas, sutra i u bližoj budućnosti sigurno ne. Ne udajem se i nisam trudna, ali sam uvek zaljubljena, rekla je pevačica

Pevačica Goca Tržan će Novu 2014. godinu dočekati radno sa bendom u Sutomoru, a 1. i 2. januara će nastupiti u Bečićima. Zanimljivo je da će Goca tokom novogodišnjih praznika na crnogorskom primorju pevati čak sedam dana zaredom.

"Imam dobar album i to je verovatno razlog zbog čega sam toliko angažovana", otkrila je Goca Tržan. "Publika od mene uvek može da očekuje odličnu svirku i zabavu, pa će tako biti i sada. Malo mi je glupo da izvodim striptiz u novogodišnjoj noći. Uglavnom na nastupima pevam svoje pesme, ima ponešto od starog pop-roka, zalomi se i po koji narodnjak koji lično volim, ali je to ukupno četiri-pet pesama. Nažalost, moja ćerka Lena neće biti sa mnom na dočeku Nove godine. To bi bilo previše naporno za nju, a ja ne bih bila koncentrisana na nastup", ispričala je pevačica i otkrila da li se stvarno udaje, kao što su nedavno mediji pisali.

"Sve što se, inače, piše u novinama je živa istina. Verujte žutoj štampi, a ne meni. U perspektivi ću se verovatno udati. Šta mi fali? Ali danas, sutra i u bližoj budućnosti sigurno ne. Ne udajem se i nisam trudna, ali sam uvek zaljubljena."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja