Goga Sekulić: Igor mi je više puta rekao da sam čovek, a ne žena!

Jaka

Goga Sekulić: Igor mi je više puta rekao da sam čovek, a ne žena!

Stars -
Igor nije smeo da me ostavi ovako, jer sam do kraja bila uz njega i više puta mi je rekao: 'Gogo, ti nisi žena, ti si čovek', požalila se pevačica

Pevačica Goga Sekulić još uvek nije dobila ključeva stana u Saraevskoj ulici, a kako kaže, sve to je veoma bolno za nju i da Igor nije smeo tako da je ostavi.

"Dobila sam dokument gde piše da će mi ključ biti vraćen u roku od 7 dana, tih 7 dana prošlo je pre deset. Advokatica mi je rekla da niko nije doneo ključ, tako da će verovatno opet sudski izvršitelj ići tamo i tako u krug", požalila se Goga u emisiji "Exkluziv" i dodala da joj Sarajevska ulica budi ružna sećanja.

"Ne želim ni da pomislim na tu ulicu, uđeš u vezu iz ljubavi, a onda ti neki ljudi sve upropaste i sada samo kad pomislim na Savrajevsku ulicu bude mi teško", rekla je Sekulićeva i dodala do joj se sve smučilo.

"Mislim da zaslužujem da imam dobrog čoveka pored sebe, Igor je bio super dečko, ali malo mi se sve smučilo. Nije smeo da me ostavi ovako, jer sam do kraja bila uz njega i više puta mi je rekao: 'Gogo, ti nisi žena, ti si čovek'".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track