GOGA SEKULIĆ: Mesecima ne spavam, živim kako moram!

Ne može da se oporavi

GOGA SEKULIĆ: Mesecima ne spavam, živim kako moram!

Stars -
Kad izdam album, vratiću Igorove dugove, ako ne uspem da prodam stan, rekla je Goga

Pevačica Goga Sekulić je u junu prošle godine izgubila supruga Igora Ramovića, ali nije mogla da ne prisustvuje rođendanu svog prijatelja koji je kumovao na venčanju njoj i Igoru. "Želim kumu da se oženi u ovoj godini", bila je Gogina želja, a umesto torte, poklonila mu je nastup trbušne plesačice.

Nju svako druženje sa kumom podseti na to kako su se Igor i ona provodili, ali ne želi da se priseća toga. "Kako je meni, samo ja to znam. Mesecima ne spavam, živim onako kako moram", žali se Goga ekipi Ekskluziva.

Što se tiče ročišta koje i dalje traje između nje i Igorove majke, Goga kaže da nema više snage jer je opet odloženo. "Igora više nema. Meni ne treba ništa tuđe, ja sam samo tražila svoje stvari i neke njegove da imam uspomenu na supruga. Kad izdam album, vratiću Igorove dugove, ako ne uspem da prodam stan", rekla je pevačica.

Pevačica je najavila svoj novi album i da će na njemu biti pesma posvećena pokonom suprugu Igoru. "Tu pesmu je odabrao Igora i biće njemu posvećena na novom albumu", kaže Goga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track