GOGA SEKULIĆ: Samo hoću da se održi Igorova reč!

Žali za suprugom

GOGA SEKULIĆ: Samo hoću da se održi Igorova reč!

Stars -
Obožavala sam Igora, i sad opet da se pojavi, opet bih se udala za njega, rekla je Goga i dodaje da ona samo želi da se održi Igorova reč

Goga Sekulić je bila srećna i zaljubljena, međutim, sudbina koja ju je zadesila nije bila nimalo blaga prema njoj. Nakon što joj je preminuo suprug Igor, traje i sudska borba za stvari iz pevačicinog i Igorovog stana.

Ona se ne pojavljuje na proslavama, ali je ovoga puta morala da napravi izuzetak. Naime, njen i Igorov kum je zahtevao da ona dođe na njegovu proslavu na jednom novobeogradskom splavu. "Došla sam da ispoštujem svog kuma... On je želeo da dođem", rekla je Goga.

Pevačica je dodala da je pogađaju priče o njenom kratkom braku sa Igorom. "Čujem razne priče. Kao, bila je u braku kratko. Kakve to veze ima? Nama je najlepši deo prekinut. Ljubav, strast, zajednički planovi...", rekla je Goga.

Ona tvrdi da njegovi roditelji nisu ni znali kako je izgledao u danima pred smrt jer nisu bili u dobrim odnosima. "Poslaću im sliku da vide kako je Igor izgledao tada... pošto sanduk nije mogao da se otvori. Nemam burme, nemam muža, samo papir da sam bila udata. I imam za uspomenu fotografije sa svadbe, to je sve. Burme su prodate...".

Što se tiče sudskog procesa koji vodi protiv bivše svekrve, Goga je rekla da se njih dve uopšte ne razumeju i da ona ne želi nikakav novac od stana.

"Igorova majka ne razume zašto se sudimo. Oni sve vreme misli da ja želim stan. To je stan njegove pokojne bake, on je na osnovu tog stana pozajmio novac za lečenje. Ja sam samo želela da otplatimo dugove za lečenje, i neka svekrva uzme ostatak, međutim, ona nije ni htela da čuje za to", ispričala je pevačica ekipi Ekskluziva.

"Njena je svojina, moja je državina za stan. Dok se ne ustanovi kolika je moja državina, trajaće spor. Ja ću se posvetiti sebi i žaljenju svog supruga. Kažu mi da sam bila sponzoruša. Obožavala sam Igora, i sad opet da se pojavi, opet bih se udala za njega", kaže Goga i dodaje da ona samo želi da se održi Igorova reč i da se otplate svi dugovi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track