Goga Sekulić tužila Igorovu majku
Foto: Damir Dervisagic

Posle smrti supruga, pevačica u problemima

Goga Sekulić tužila Igorovu majku

Stars -
Sekulićeva podnela krivičnu prijavu jer je Zorica, Ramovićeva majka, zamenila bravu u stanu u kojem je pevačica živela s pokojnim mužem od 21. novembra

Problemi ne prestaju.Goga Sekulić podnela je krivičnu prijavu protiv Zorice, majke Igora Ramovića, jer je zamenila bravu i tako joj onemogućila da uđe u stan u Sarajevskoj ulici, u kojem su pevačica i njen pokojni suprug živeli od 21. novembra i u koji je ona ulagala svoj novac. Kako saznajemo, proces je već pokrenut, a ona je očajna što mora time da se bavi umesto da na miru odboluje muža.Ne može da se oporaviGoga ima povišen pritisak i zbog iscrpljenosti prima infuzije svakog dana u Urgentnom centru.- Goga ne može da se oporavi, gledala je smrti u oči i ta trauma će joj ostati za ceo život. Sama je izgurala sve oko Igorovog lečenja i uz pomoć kuma Nebojše i nekih prijatelja, među kojima je Boban Rajović, platila 20.000 evra kako bi Igora primili u bolnicu u Nemačkoj - kaže naš sagovornik.Sama vraća dugoveOn naglašava da pevačica sad mora da vraća dugove.- Igor je iz bolnice rekao majci da proda stan u Sarajevskoj da bi vratili novac prijateljima. Planirali su kasnije da odu u Švajcarsku, gde bi imao besplatno lečenje jer je Goga njihov državljanin. Međutim, Zorici ne pada na pamet da proda stan. Ta nekretnina pripadala je Igorovoj babi i dedi i on je od rođenja prijavljen na toj adresi. Njegova majka nikad nije stanovala tu, već s novim mužem na Zvezdari.

Neće da proda stan... Majka Zorica
Neće da proda stan... Majka Zorica

Igorova majka je nepravedna prema GogiNebojša Bojović, poznati beogradski zlatar i Gogin i Igorov venčani kum, kaže da pevačica nije zaslužila da prolazi kroz sve ovo.- Njihov brak bio je iz ljubavi. Ne želim da vređam njegove roditelje, ali mi je žao jer je Goga sve sama iznela, a oni joj nanose još bola umesto da budu uz nju. Blate je po novinama, koriste tragediju da naprave medijski cirkus. Strašno je to što je njegova majka uradila. Igor nije ni pominjao bivše žene i decu, a njegov otac ih sad provlači kroz novine, verovatno da bi isprovocirao Gogu - rekao je Bojović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track