Goga Sekulić: U šoku sam jer sam zatekla prazan stan!
Foto: Dado Djilas

Opet prijavila svekrvu Zoricu

Goga Sekulić: U šoku sam jer sam zatekla prazan stan!

Stars -
Ostala bez uspomena: Sekulićeva juče doživela neprijatnost kada u nekretnini u koju je ušla u pratnji policije nije našla ništa od svojih stvari

Radovala se ulasku u stan, a tamo doživela šok.Goga Sekulić je juče u pratnji policije i sudskih izvršitelja ušla u stan zbog kojeg se sudi sa svekrvom Zoricom Terzin, ali je tamo doživela neprijatno iznenađenje. Naime, njenih stvari nije bilo unutra, zbog čega je odmah podnela krivičnu prijavu protiv majke pokojnog muža Igora Ramovića.

- Pošto je sud doneo odluku da Goga stan deli sa Zoricom, ona je došla po svoje. Čim je pozvonila, doživela je šok. Umesto njene svekrve vrata je otvorio nepoznati čovek, koji tvrdi da mu je Zorica iznajmila stan, i pustio ih da uđu unutra. Sekulićeva je tada videla da nema njenih i Igorovih stvari. Nije bilo skupocenog nakita, garderobe, obuće, nameštaja, svadbenih poklona - kaže naš izvor.

U međuvremenu je sudski bravar zamenio bravu, jedan ključ pripao je Gogi, a drugi čeka Zoricu.

- Podnela sam krivičnu prijavu protiv gospođe. Moraće na sudu da kaže gde je ostavila stvari. Njeno ponašanje je krajnje bezobrazno. Čekala sam da mi se zakonski vrati ključ jer je Zorica Terzin na podli način zamenila bravu. Niko ne spori to da se stan vodi na nju. Kada sam ušla unutra, bila sam zatečena jer mojih i Igorovih ličnih stvari nije bilo.

Tu sam imala jedine uspomene na njega, a sada ni to nemam - priča potresena Goga, koja od 27. avgusta nije ušla u stan jer je tada Zorica zamenila bravu.

Neće da živi sa snajom... Zorica Terzin
Neće da živi sa snajom... Zorica Terzin

Ponovo na svom... Pevačica na terasi stana u kojem je živela sa pokojnim suprugom
Ponovo na svom... Pevačica na terasi stana u kojem je živela sa pokojnim suprugom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track