GOGA SEKULIĆ: Uvek ću pričati o Igoru i to mi niko neće zabraniti!
Foto: Printskrin

Biće jača

GOGA SEKULIĆ: Uvek ću pričati o Igoru i to mi niko neće zabraniti!

Stars -
Suočila sam se sa istinom, surova realnost da ću ceo život nositi tu veliku tragediju koja mi se desila, rekla je pevačica

Goga Sekulić, koja je nedavno doživela veliku tragediju izgubivši muža Igora Ramovića, rekla je da će uvek da priča o njemu i da je ne interesuje da li se to nekome dopada ili ne.

"Oboje volimo život. Odnosno, on je voleo život...", rekla je Goga. Navodi da se suočila sa istinom da će zauvek nositi tragediju koja joj se desila.

"Posle svega što se desilo, kažu mi bićeš jača. Dovoljno sam jaka žena. Suočila sam se sa istinom, surova realnost da ću ceo život nositi tu veliku tragediju koja mi se desila. A ako nekome smetam što o tome pričam, uvek ću pričati i to mi neće niko zabraniti", rekla je pevačica za Ekskluziv.

Pevačica se posle pauze vratila pevanju na prvom Pinkovim mjuzik festivalu pesmom "Rekord sam oborila", koju su za nju su uradili Damir Handanović i Marina Tucaković. Sekulićeva je pored 25 polufinalista uspela da se plasira u finale zahvaljujući SMS gledalaca, što dokazuje da je pesma već uveliko postala hit.

http://www.youtube.com/watch?v=yw5iMWFoEw0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track