Gogi Sekulić vraćen Igorov stan!
Foto: Aleksandar Jovanović

Presuda u njenu korist

Gogi Sekulić vraćen Igorov stan!

Stars -
Sekulićeva je prošle godine podnela tužbu protiv svekrve jer ju je izbacila iz stana i omela u življenju, a sud je pre nekoliko dana doneo odluku da je Zorica kriva i da nije smela to da uradi

Pevačica Goga Sekulić i posle godinu i po dana od smrti njenog supruga Igora Ramovića ne prestaje da se viđa na sudu sa njegovom majkom Zoricom Terzin, a nedavno je spor povodom ometanja državine završen u pevačicinu korist.

Naime, Sekulićeva je prošle godine podnela tužbu protiv svekrve jer ju je izbacila iz stana i omela u življenju, a sud je pre nekoliko dana doneo odluku da je Zorica kriva i da nije smela to da uradi.

"Kako je Goga živela u stanu sa Igorom, njegova majka nije imala pravo da je izbaci iz njega, promeni bravu i uzme sve pevačicine lične stvari. Tim povodom, ona je podnela tužbu, a nedavno su se našle na poslednjem ročištu, gde je sudija presudio u Goginu korist. Pevačica sada ima pravo da se vrati u stan i tamo boravi dok se ne završe svi sporovi koji su pokrenuti", rekao nam je izvor blizak pevačici.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track