VESNA PRETILA SMRĆU GOLUBOVIĆKI: Đubre jedno neotesano, ubiću te!

Zaratile

VESNA PRETILA SMRĆU GOLUBOVIĆKI: Đubre jedno neotesano, ubiću te!

Stars -
Pevačica i rediteljka su se toliko posvađale da je Jelena zapretila da će uz pomoć svojih veza njenom sinu srediti otkaz

Jelena Golubović pretila je Vesni Rivas da će njenom sinu dati srediti da dobije otkaz.

Folk pevačica Vesna Rivas i rediteljka Jelena Golubović su pre desetak dana bile najbolje drugarice koje su po ceo dan pričale i razmenjivale mišljenje na razne teme, ali se situacija potpuno promenila i njihov odnos je prethodne noći doživeo kulminaciju.

Naime, u žaru rasprave Jelena je zapretila Vesni da će uz pomoć svojih veza srediti da njen sin dobije otkaz, što je pevačicu izbacilo iz koloseka.

"Ona da preti da će mom detetu da sredi da dobije otkaz, da ona ima veze. Ovo je napad na njegovu egzistenciju. Ceo Beograd zna da ću ubiti za svoje dete. Sve mi diraj, ali majku nepokretnu i dete mi ne diraj. Ona je sada sebe ubila, sebe je sahranila. Ona nema svetinju. Reci meni, reci šta hoćeš, ali mi ne diraj dete", pričala je Vesna na ivici suza.

"Đubre jedno neotesano, kome ćeš ti da namestiš otkaz, nemaš ni dece, ni kučeta, ni mačeta, nesrećo jedna?! Mene nećeš da provociraš kao glupog Čupu i Miću, đubretaro, ubiću te", vikala je Rivasova, a Jelena se žalila da ju je pevačica polila vodom.

"Nisam te ni pipnula, lupila sam rukom o sto, a voda se sama prolila", smejala se Vesna, koja je zamalo pretukla Jelenu.

Na kraju je Vesna, na ivici suza izašla iz prostorije.

Za svog pobednika Farme 5 možete glasati OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track