Gorica i Dragan otkrili na kojoj radio stanici nastavljaju sa radom
Foto: PR

Transfer

Gorica i Dragan otkrili na kojoj radio stanici nastavljaju sa radom

Pop kultura -
Najveći radijski transfer u ovoj godini dobio je svoj epilog

Prepoznatljivi radijski dvojac Gorica Nešović i Dragan Ilić postali su deo velikog tima nacionalnog radija Index. U ponedeljak ujutru, 2. juna njihova autorska emisija "Buđenje" kreće sa emitovanjem na Index radiju.

"Nakon četiri godine na Radio Beogradu, produkcija Supermiš započinje saradnju sa Radio Indeksom, koji emituje svoj program na celoj teritoriji Srbije. Dokazali smo se kao nezavisna produkcija u saradnji sa javnim medijskim servisom, kako na radijskom tako i na televizijskom planu. Sada je vreme za novi izazov! U pitanju je poznati koncept jutarnjeg šou programa koji će biti obogaćen savremenom produkcijom, novim zvučnim zavrzlamama i odličnom muzikom", kaže Dragan Ilić.

On dodaje da je program namenjen svima kojima je potrebno buđenje sa osmehom, uz main stream muziku i najveće hitove iz 80-tih, 90-tih i 2000-tih.

"Imamo želju da stvorimo dinamičan i urban program namenjen mladim ljudima, ali i onima koji su kao i Radio Indeks, večito mladi. Indeks je dokument kojim dokazujete mladost duha, a Radio Index s pravom nosi epitet "Kuća dobre muzike".

Pripremamo mnogo novih iznenađenja, ali nećemo odustati od naših druženja sa slušaocima tokom turneja, bićemo i dalje glas zdravog razuma u konfuznim vremenima i trudićemo se da vas prepoznaju kao slušaoce Indeksa po osmehu na licu. Za Goricu i mene, ovo je još jedan veliki profesionalni izazov, jer ćemo sarađivati sa ekipom radijskih kolega koji su se dokazali kao uspešni lideri na medijskom planu. Indeks je visoko postavio zanatske kriterijume, a mi ćemo pokušati da granicu pomerimo još dalje", smatra Dragan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track