Građani ignorišu nova pravila ulaska u autobuse GSP

Beograd

Autor:

Preduzeće Bus plus, koje je zaduženo za prodaju i kontrolu karata, najavilo je da će od danas početi novi režim ulazaka i izlazaka, tako da će građani morati da ulaze na prednja vrata, a u zglobnim autobusima i na zadnja

Pravila pravila da bi nas udavila

Pravila pravila, da bi nas udavila

BEOGRAD - Beograđani su uglavnom ignorisali novi režim ulazaka i izlazaka iz vozila gradskog prevoza, a pojačana kontrola za sada nije primetna..

Preduzeće Bus plus, koje je zaduženo za prodaju i kontrolu karata, najavilo je da će od danas početi novi režim ulazaka i izlazaka, tako da će građani morati da ulaze na prednja vrata, a u zglobnim autobusima i na zadnja. Takvo pravilo uglavnom nije  bilo vidljivo.

Na autobuskim linijama iz južnog dela grada ka centru nisu primetili nijednog kontrolora, a građani su slobodno ulazili na sva dostupna vrata. Tako je uglavnom bilo u linijama 23, 37, 52, 53, 56 ili 50. Bilo je najavljeno i da će vrata autobusa do kraja leta biti obeležena za ulazak i izlazak, a jedan od reportera Bete primetio je pojedina tako obeležena vozila na linijama 16 i 17.

Bus plus je objavio da će stalna kontrola biti u "vidno obeleženim" vozilima na raznim linijama, među kojima su i 16 i 23, ali su građani ulazili i na srednja vrata, kao i juče. Još jedno od pravila je da će se u vozila na početnim stanicama ulaziti samo na prednja vrata, što se poštovalo na Studentskom trgu.

Vozila gradskog saobraćaja  su uglavnom poluprazna, a pravi test novog sistema može se očekivati u ponedeljak, pošto će to biti prvi radni dan s primenom novog režima korišćenja vozila javnog prevoza u Beogradu.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (49)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Vlatka

  Vlatka

  Jos samo da uvedu i da se izuvamo kad ulazmo u gradski prevoz...

  122 Odgovori 
 • SOKO @@

  SOKO @@

  Samo bojkot ! Beogradjani,bojkotujmo ova sramna pravila !!!!

  89 Odgovori 
 • Davorjanka

  Davorjanka

  I onom automatu da kazemo ``Dobar dan``! Ne zamajavajte nas, nismo idioti. Hocete da pokazete neku snishodljivost ili pokajanje i poslusnost??? Jok, to kod nas ne pali! Videcete.

  84 Odgovori 

Poslednji komentar

 • brineta

  brineta

  Prvo: Nit imamo dobre autobuse, nit imamo dobre vozace.
  Drugo: Ovo sve rade kako bi ispunili vise uslova za EU, zivela sam preko i ovakve svari su tamo normalne, ali cak ni tamo ne postuju izlazi i ulaz na vrata, a kontrola i nije stalna.
  Trece: Mi nismo divlji narod, mi smo takvi kakvi smo, nismo mi krivi sto neko iznad nas sa 10x vecom platom o ... više dlucuju u drzavi, tako da ove kontrole, su besmislene,, Beograd ima preko 2 miliona sanovnika i vi cete da odlucujute gde se ulazi izlazi? Ajde da imamo neki metro vise tramvajskih linija itd pa da uvodte rezim i "KULTURU".

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Koncentraciona vlada se ne formira zato što sve u Vojvodini funkcioniše dobro, već zato što je veoma loša Aleksandar Vulin

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!