Građani ignorišu nova pravila ulaska u autobuse GSP

Beograd

Autor:

Preduzeće Bus plus, koje je zaduženo za prodaju i kontrolu karata, najavilo je da će od danas početi novi režim ulazaka i izlazaka, tako da će građani morati da ulaze na prednja vrata, a u zglobnim autobusima i na zadnja

Pravila pravila da bi nas udavila

Pravila pravila, da bi nas udavila

BEOGRAD - Beograđani su uglavnom ignorisali novi režim ulazaka i izlazaka iz vozila gradskog prevoza, a pojačana kontrola za sada nije primetna..

Preduzeće Bus plus, koje je zaduženo za prodaju i kontrolu karata, najavilo je da će od danas početi novi režim ulazaka i izlazaka, tako da će građani morati da ulaze na prednja vrata, a u zglobnim autobusima i na zadnja. Takvo pravilo uglavnom nije  bilo vidljivo.

Na autobuskim linijama iz južnog dela grada ka centru nisu primetili nijednog kontrolora, a građani su slobodno ulazili na sva dostupna vrata. Tako je uglavnom bilo u linijama 23, 37, 52, 53, 56 ili 50. Bilo je najavljeno i da će vrata autobusa do kraja leta biti obeležena za ulazak i izlazak, a jedan od reportera Bete primetio je pojedina tako obeležena vozila na linijama 16 i 17.

Bus plus je objavio da će stalna kontrola biti u "vidno obeleženim" vozilima na raznim linijama, među kojima su i 16 i 23, ali su građani ulazili i na srednja vrata, kao i juče. Još jedno od pravila je da će se u vozila na početnim stanicama ulaziti samo na prednja vrata, što se poštovalo na Studentskom trgu.

Vozila gradskog saobraćaja  su uglavnom poluprazna, a pravi test novog sistema može se očekivati u ponedeljak, pošto će to biti prvi radni dan s primenom novog režima korišćenja vozila javnog prevoza u Beogradu.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (49)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Vlatka

  Vlatka

  Jos samo da uvedu i da se izuvamo kad ulazmo u gradski prevoz...

  122 Odgovori 
 • SOKO @@

  SOKO @@

  Samo bojkot ! Beogradjani,bojkotujmo ova sramna pravila !!!!

  89 Odgovori 
 • Davorjanka

  Davorjanka

  I onom automatu da kazemo ``Dobar dan``! Ne zamajavajte nas, nismo idioti. Hocete da pokazete neku snishodljivost ili pokajanje i poslusnost??? Jok, to kod nas ne pali! Videcete.

  84 Odgovori 

Poslednji komentar

 • brineta

  brineta

  Prvo: Nit imamo dobre autobuse, nit imamo dobre vozace.
  Drugo: Ovo sve rade kako bi ispunili vise uslova za EU, zivela sam preko i ovakve svari su tamo normalne, ali cak ni tamo ne postuju izlazi i ulaz na vrata, a kontrola i nije stalna.
  Trece: Mi nismo divlji narod, mi smo takvi kakvi smo, nismo mi krivi sto neko iznad nas sa 10x vecom platom o ... više dlucuju u drzavi, tako da ove kontrole, su besmislene,, Beograd ima preko 2 miliona sanovnika i vi cete da odlucujute gde se ulazi izlazi? Ajde da imamo neki metro vise tramvajskih linija itd pa da uvodte rezim i "KULTURU".

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Saradnja naše zemlje sa Savetom Evrope od izuzetnog je značaja za ostvarivanje evropskih integracija Jadranka Joksimović

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!