Iživljavanje na naš račun

Građani platili Mrkonjiću ručak od 80.000 dinara!

Politika

Autor:

Ministar infrastrukture ručao u „Klubu poslanika“ na Dedinju pa potpisao račun, koji su konobari ispostavili Vladi Srbije

Milutin Mrkonjić,

BEOGRAD - Krka za sve pare.
Dok je Srbija u grču jer je državna kasa prazna, a rešenja nema ni u najavi, Milutin Mrkonjić, ministar infrastrukture, pukao je 80.000 dinara za jedan ručak!

Mrkonjić je nedavno ručao u „Klubu poslanika“, u Tolstojevoj ulici na Dedinju, uredno zatražio račun i potom ga potpisao, a ceh od 80.000 dinara došao je na naplatu u vladu Srbije, saznaje Kurir.

Iako u javnosti neguje imidž galantnog muškarca, Mrkonjić je regulisanje astronomskog računa prosledio Ministarstvu infrastrukture, u resor koji on vodi godinama.

Zašto mu je račun ispostavljen u Nemanjinu 11 i šta to može da se pojede i popije za 80.000 dinara, ministar nije želeo da kaže.

Iako je odmah hteo da prekine vezu, kada smo pomenuli 80.000 dinara potrošenih na ručak, kratko je dobacio: - Molim?

Posle priče da imamo informaciju da je u „Klubu poslanika“ napravio račun od oko 800 evra, koji je on potpisao i koji je potom stigao za naplatu u vladu Srbije, ministar je odbrusio:

- Nemam pojma o čemu pričate. Dajte policiji, nek istražuje! Doviđenja, srce!

Možda ovaj slučaj i ne dođe do policije, ali bar je Mrkonjić otkriven. Sledeći put kad ga vidite kako se bahanališe, priđite i popijte piće. Kod njega se stvarno ne zna ni ko pije ni ko plaća.


Ministarstvo: To nije tačno

U Mrkonjićevom kabinetu kažu da informacija sigurno nije tačna jer apsolutno nikakvo plaćanje računa ne ide preko Ministarstva za infrastrukturu.

- I da je Mrkonjić bio tamo, račun sigurno nije išao preko Ministarstva - kažu ministrovi saradnici.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (111)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • marko

  marko

  Tako je mrkonja samo deri!!! Kada su ovce glasale za tebe,sada ih sisaj! I treba tako!

  146 Odgovori 
 • lili

  lili

  On je stvarno sramota SPS-a, uz to i ministar bez rezultata.

  145 Odgovori 
 • Milanko

  Milanko

  To je nasa sudbina i ovde se nece nista promeniti jos 100 godina.Pa molim vas,dokle vise tako i ko ce jednom da kaze dosta vise bahanalija i rasipnistva sa narodne grbace.Srbe nam ubijaju na Kosovu i Metohiji,oni u ziriju na Oinku,Kacarevu,Surdulici,jos u drustvu Ane Bekute i ona mora da je clan jagnjece brigade,jos je hvale kao dobru baku.Niko nik ... više om ne moze nista,ako jedan drugom se zameri puca koalicija i to toboze nije dobro po srpske nacionalne interese.Ma nama ne treba vlada,treba nam gubernator iz neke strane zemlje da uvede red,postenje,da nas nauci moralu,odgovornosti.Ovako je sasvim svejedno ko je na vlasti/svi su isti.

  117 Odgovori 

Poslednji komentar

 • milena

  milena

  Šta je žderao za te tolike pare sa kojim bi moja petočlana porodica lepo živela mesec dana, a on skrkao za jedan ručak, pa ćak i da je jeo pečene ševe sa kavijarom i pio šampanjac ne bi nas toliko koštalo, molim te Vučiću da li si znao za ovo, on još uvek tera po starom, jer misli da je Tadić još predsednik. pa Mrko Tadić je u istor ... više iju otišao, a ti ćeš za njim kako te nije sram tvojih 7o g. imam i ja toliko pa sedim kući i čuvam svoje unučiće, a ti ljubavišeš a narod plaća tvoje ždranje.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nisam aplaudirao Vladimiru Putinu jer mi je njegova administracija bez obrazloženja zabranila ulazak u Rusiju Bojan Kostreš, zamenik predsednika LSV

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!