TROVAČICA PASA: Peticija protiv "monstruma Vendi"
Foto: Printscreen

TROVAČICA PASA: Peticija protiv "monstruma Vendi"

Stars -
Više od 800 građana potpisalo je onlajn peticiju kojom se traži da Vendi odgovara za trovanje pasa lutalica

Priznanjem da je trovala pse lutalice po svom naselju, Vesna Vukelić Vendi izazvala je osudu čak i najvernijih fanova. Sada su revoltirani građani pokrenuli peticiju protiv takmičarke Velikog brata.

Više od 800 građana potpisalo je onlajn peticiju kojom se traži da Vendi odgovara za trovanje pasa lutalica.

"Pričati javno da truješ pse i da stavljaš zihernadle u meso psima je bolesno i za svaku osudu javnosti! Ovakvim bolesnicima je mesto na psihijatriji, a ne na televiziji", glasi tekst peticije.

Komentari korisnika interneta su svi do jednog negativni, pa je Vendi okarakterisana još i kao "osoba opasna po okolinu" i "monstrum". Povodom pevačicinog priznanja krivičnog dela oglasili su se i ljubitelji životinja, koji su poslali protestni mejl na adresu vlasnika produkcije Emoušn, Gorana Stamenkovića.

"Šta ćete da preduzmete povodom najnovije kampanje mržnje koju predvodi Vesna Vukelić Vendi? Hoćete li biti dovoljno savesni da je udaljite iz svog programa i onemogućite da se i dalje hvali da je pokušala da ubije pse? Hoćete li je prijaviti policiji? Hoćete li preduzeti bilo šta što bi iskreni ljubitelj životinja koji spasava i udomljava napuštene pse i mačke učinio?" upitala je vlasnika Emoušna Nataša Vukmirović iz udruženja "Ljudi za životinje".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja