Pirotehnika skrivena na dnu gepeka

GRADINA: Carina zaplenila petarde, rakete i vatromet!

Crna Hronika

Autor:

Carinici su na samom dnu gepeka, ispod prtljaga, stvari za domaćinstvo i poklona, otkrili preko 400 pirotehničkih sredstava

vatromet, petarde, foto carina

BEOGRAD - Carinici su u nedelju su na izlaznoj strani graničnog prelaza Gradina sprečili pokušaj  šverca veće količine pirotehničkih sredstava.

Petarde, rakete i vatrometi otkriveni su u automobilu marke Mercedes kojim je upravljao nemački državljanin, turske nacionalnosti.

Vozilo je podvrgnuto detaljnoj kontroli koja je izvršena na posebnoj traci izlazne 
strane pomenutog graničnog prelaza. Tom prilikom je na samom dnu gepeka, ispod prtljaga, stvari za domaćinstvo i  poklona, otkriveo preko 400 pirotehničkih sredstava.

Protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak, a zadržano je ukupno 384 petarde, 14 raketa i 7 vatrometa.

Podsećamo da krijumčarenje pirotehničkih sredstava pred novogodišnje praznike nije neuobičajno, upravo zbog toga što je i potražnja za njima u to doba godine veća.

.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (1)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

  • suza swiss

    suza swiss

    ta pakovanja kupljeno je u prodavnici Kaufland u nemačkoj. moram da kazem da su bas jeftine. malopre je drugarica ispalila jedno pakovanje sa raketama. nista narucito pa zato nisu ni cena nesto.

    1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Verovatno je Euleks bolji od prištinskih sudija, ali svakako nije bolji od srpskih sudija Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!