Gradonačelnik Trebinja gađao novinara diktafonom

Nervoza

Gradonačelnik Trebinja gađao novinara diktafonom

Društvo -
Sudeći prema toku konferencije za novinare, gradonačelniku se nije svidelo pitanje o zapošljavanju u gradskim službama, prenose mediji

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević u petak je na konferenciji za medije diktafonom gađao novinara BN Televizije i saradnika portala Buka Nebojšu Vukanovića.

Vučurević je to učino pošto je Vukanović postavio diktafon na mesto predviđeno za to.

"Napad na Nebojšu Vukanovića se pretvorio u direktno vređanje od strane gradonačelnika, a uvređeni i poniženi novinari bili su spremni da napuste konferenciju", piše pomenuti portal.

Gradonačelnik nije štedeo reči ni za druge novinare, a u više navrata je vikao, pa su mu novinari predložili da "normalno" priča i da prestane sa napadima na novinare. Vučurević je rekao da rođen na selu i da mu je glasno pričanje navika, jer je "često dozivao s okolnih brda".

Trebinje lajv prenosi da je Vučurević predložio novinaru da kupi litar maslinovog ulja.

"Kupi litar maslinovog ulja i progutaj izbornu kampanju. Slavko Vučurević je gradonačelnik! Kada ti pobediš ja ću to poštovati“, poručio je Vučurević novinaru.

Sudeći prema toku konferencije za novinare, gradonačelniku se nije svidelo pitanje o zapošljavanju u gradskim službama, prenose mediji.

http://www.youtube.com/watch?v=kffsBizRaZM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track