Grobari i policija se kačili na Malti

Sukobi

Grobari i policija se kačili na Malti

Fudbal -
Navijači Partizana, bez ulaznica, želeli su da uđu na stadion i to kroz ogromna drvena vrata između betonskog zida.

Već se zna da su dva navijača Partizana privedena nakon što su izazavli prekid u 27. minutu utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojoj je srpski šampion sa 4:1 savladao Valetu, ali sinoć u La Valeti to nije bio jedini problem.

Navijači Partizana, bez ulaznica, želeli su da uđu na stadion i to kroz ogromna drvena vrata između betonskog zida. Grobari su navaljivali sa spoljašnje, policajci i redari odgurivali su sa unutrašnje strane, pa se došlo do neprijatne situacije koja je potrajala sve dok obezbeđenju nije stigla pomoć, a kapija nekao zatvorena.

Reč je Grobarima koji žive na Malti koji su tokom dana pevali pesme o svom klubu i koji su došli na stadion, ali bez ulaznica. Partizan će inače poslati žalbu UEFA zato što su Maltežani prodavali karte Srbima za 45 evra, a inače je cena 15.

Nenad Danilović, portparol Partizana, rekao je da je ostatak od 100 ulaznica vraćen jer na stadionu nema sektora za gostujuće navijače pa su karte kupljene po ceni od 45 evra samo za članove delegacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track