Grupa Vajsnejk  večeras na Kalemegdanu!

Grupa Vajsnejk večeras na Kalemegdanu!

Pop kultura -
Kapije se otvaraju od 19 časova, "Kraljevski apartman" na binu izlazi oko 20 časova, dok "Whitesnake" planiraju da koncert počnu oko 21.30

Britanski rok bend "Whitesnake", predvođen pevačem Dejvidom Koverdejlom, održaće večeras koncert u Donjem gradu Beogradske tvrđave u okviru turneje "Year of the Snake", najavio je organizator "Avalon produkcija".

Kao predgrupa nastupiće beogradski sastav "Kraljevski apartman" koji su pre britanskih rokera svirali i na njihovom koncertu na Tašmajdanu 2006. godine. Kapije se otvaraju od 19 časova, "Kraljevski apartman" na binu izlazi oko 20 časova, dok "Whitesnake" planiraju da koncert počnu oko 21.30.

Ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima po cenama od 1.990 za parter, 2.990 za fan pit i 3.500 dinara za VIP tribinu. Zbog mnogobrojne publike koja dolazi iz celog regiona, ostavljen je dodatni kontigent ulaznica na svim većim prodajnim mestima koja će raditi do 20 časova.

Ispod bedema Beogradske tvrđave postavljena je velika bina široka 44 metra i visoka 17 metara, sa novim stadionskim zvučnim sistemom marke "Adamson", koji koriste bendovi "Rolling Stones", "Pearl Jam", "Metallica", "Deep Purple", "Iron Maiden", "Linkin Park" i festivali kao što je "Sonisphere".

"Whitesnake" je 1978. godine osnovao Koverdejl nakon što je napustio "Deep Purpl". Prva četiri albuma našla su se u prvih 10 na svetskim top listama i "Whitesnake" su postali jedan od najuspešnijih rok bendova svih vremena sa preko 70 miliona prodatih nosača zvuka.

Beogradska publika je imala priliku da ih čuje i 2011. u Kombank areni sa grupom "Judas Priest", a ovog puta, kako sami tvrde, spremaju se da krunišu karijeru, i to baš u godini zmije koja je počela u februaru po kineskom kalendaru, koja po verovanju Kineza donosi napredak i boljitak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track