GSP: Normalizacija saobraćaja u Bulevaru tek u ponedeljak
Foto: Marina Lopičić

Više od rupe

GSP: Normalizacija saobraćaja u Bulevaru tek u ponedeljak

Beograd -
Saobraćaj je obustavljen pošto je u nedelju posle podne oko 17.30 jedan automobil u tom delu Beograda propao kroz asfalt, a uzrok je naverovatnije pucanje vodovodne cevi

BEOGRAD - Saobraćaj u Bulevaru Kralja Aleksandra kod Cvetkove pijace potpuno je obustavljen danas popodne pošto je jedan automobil propao kroz kolovoz, a u Gradskom saobraćajnom prevozu kažu da se normalizacija prevoza očekuje tek sutra.

Saobraćaj je obustavljen pošto je u nedelju posle podne oko 17.30 jedan automobil u tom delu Beograda propao kroz asfalt, a uzrok je naverovatnije pucanje vodovodne cevi.

U Gradskom saobraćajnom prevozu je rečeno da se normalizacija prevoza očekuje tek u ponedeljak, a u saobraćajnoj policiji kažu da sve zavisi od Beograd puta i Vodovoda i kanalizacije čije ekipe izvode radove.

U Beograd putu večeras nisu želeli više da kažu o tom incidentu kada je auto propao kroz kolovoz u Bulevaru Kralja Aleksandra. Vozač automobila rekao je za list Blic da se se drugarima vraćao s bazena na Olimpu i da se kretao u pravcu grada kada je primetio da mu sugrađani skreću pažnju da je suvozačeva strana počela da propada. "Izleteli smo napolje i videli automobil koji je propadao.

Građani su pokušali da automobil izvuku iz rupe, ali nismo uspeli u tome", rekao je vozač automobila Slađan M. Tramvajski i autobuski saobraćaj u tom delu Bulevara preusmeren je pa su tako tramvajske linije 6, 7 i 14 preusmerene na Omladinski stadion a tramvaj na liniji 5 na okretnicu kod Tašmajdana.

Autobusi na liniji 6a, 46, 79 i Ada 4 u smeru ka periferiji saobraćaju trasom Bulevar kralja Aleksandra - Jekoslava Kovača - Deskaševa - Bulevar kralja Aleksandra. U smeru ka gradu autobusi se kreću trasom Mite Ružića - Bulevar kralja Aleksandra - Ustanička - Vojislava Ilića - Gospodara Vučića i dalje redovnom trasom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track