Gugl se izgubio u Kaluđerici, ali stvarno
Foto: Twitter

Niko ne zna gde je automobil koji snima beogradske ulice

Gugl se izgubio u Kaluđerici, ali stvarno

Beograd -
Inače je bio parkiran na 20 metara od Smederevskog puta. Sad više nije vic, Kaluđerica, bato! - napisala je jedna devojka na svom Tviter profilu

BEOGRAD - Ulice divljeg naselja zbunile i GPS!

Samo dvadesetak dana nakon što je počelo snimanje beogradskih ulica za potrebe Strit vju servisa, automobil kompanije „Gugl“ koji specijalnom kamerom sa opsegom od 360 stepeni beleži snimke srpskih gradova i puteva uspeo je da se izgubi u Kaluđerici!

Najsmešnije od svega je to što je identičnu vest ranije objavila ekipa satiričnog sajta Njuz.net, a ovog puta informacija je stigla putem Tvitera, pa su je odmah preuzeli brojni domaći mediji.

- Inače je bio parkiran na 20 metara od Smederevskog puta. Sad više nije vic, Kaluđerica, bato! - napisala je jedna devojka na svom Tviter profilu, verovatno aludirajući na činjenicu da se nije teško izgubiti u jednom od najvećih divljih naselja na Balkanu.

U beogradskoj PR agenciji koja sarađuje s kompanijom „Gugl“ rekli su da su im poslali pitanja kako bi saznali da li je stvarno tačno da se njihovo vozilo izgubilo.S. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja