Gužva na Gazeli i kod Sajma

Beograd

Autor:

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu je trenutno pojačan i počelo je stvaranje saobraćajnih gužvi na Pančevačkom mostu u pravcu centra grada, "Gazeli" i autoputu koji vodi preko tog mosta u smeru ka Novom Beogradu i iz pravca Banovog Brda i Beogradskog sajma ka centru grada.

gužva, gazela, sajam, saobracaj,

 

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu je trenutno pojačan i počelo je stvaranje saobraćajnih gužvi na Pančevačkom mostu u pravcu centra grada, "Gazeli" i autoputu koji vodi preko tog mosta u smeru ka Novom Beogradu i iz pravca Banovog Brda i Beogradskog sajma ka centru grada.

U svim ostalim delovima grada saobraćaj za sada dobro funkcioniše, istakli su u Žutom taksiju.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 680 planiranih polazaka, izjavio je dežurni otpravnik BAS Milutin Božić.

"Lasta" je planirala da 589 vozila ostvare 6.136 polazaka, a predviđen je vanredni polazak u 20.30 časova za Split, izjavio je dežurni dispečer Miodrag Milenković.

Zbog radova na Mostarskoj petlji autobusi na linijama 23, 37, 58, 74 i 94 saobraćaju u smeru ka Novom Beogradu pored zgrade Hitne pomoći, izjavio je glavni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Mića Dautović.

Autobusi na tim linijama zbog radova saobraćaće tom trasom do 28. avgusta, najavio je Dautović i precizirao da je na ulicama 1.025 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 85 tramvaja, 76 trolejbusa i 864 autobusa.

Tramvajske linije 2, 12l i 9 od danas će zbog radova na trgu Slavija saobraćati izmenjeno, a 10 i 14 se ukidaju, saopšteno je iz GSP "Beograd".

Zbog radova na zameni tramvajskih skretnica na Slaviji do četvrtka, 1. septembra tramvaji sa linija 2 i 12I saobraćaće delimično izmenjom trasom - Nemanjinom i Resavskom do Bulevara kralja Aleksandra.

Linija 9 saobraćaće na relaciji Blok 45 - Tašmajdan i nosiće oznaku 9L, tramvaji 10 i 14 neće saobraćati, dok će linije 2 i 6 biti pojačane.

Na izmenjenim delovima trase, tramvaji će koristiti postojeća stajališta.

Za vreme radova biće uspostavljena autobuska linija 9A od Banjica 2 do Glavne železničke stanice.

Autobusi na toj liniji saobraćaće od Banjice 2, Paunovom, Baštovanskom, Bebelovom, Ulicom vojvode Stepe, bulevarom Oslobođenja, preko Slavije, Nemanjine, Balkanske, Gavrila Principa, Mihaila Bogićevića i Savskog trga do Glavne železnička stanica. 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (1)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

  • provincijalac

    provincijalac

    Kvalitet života u Beogradu je mnogo niži nego u drugim gradovima u Srbiji.Beograđani zamislite da se možete parkirati gde vam padne na pamet da vam ne treba prevoz jer svugde stižete za 10 min šetnje nigde ništa ne čekate i ni sa kim se ne gurate Stvarno mi je žao tog silnog naroda koji se neviđeno muči i ne shvata da će mu život proći u mučenju

    1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Onaj ko je radno sposoban, a prima pomoć, radiće za socijalnu pomoć u skladu sa svojom fizičkom spremom Aleksandar Vulin, ministar rada i socijalne politik

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!